Debattører i ”Mennesker før mursten: Slut med tomme pladser og døde bydele” (fra venstre): Borgmester Jacob Bundsgaard, (S), Aarhus Kommune, overborgmester Frank Jensen, (S), Københavns Kommune, stifter og direktør Michael Mortensen, Casa, ejendomsdirektør Marius Møller, PensionDanmark, etnolog og partner Nicolai Carlberg, Carlberg/Christensen og arkitekt MAA og partner Kristian Skovbakke Villadsen, Gehl Architects. Foto: Estate Media.
Fra debatten på Folkemødet - se billedteksten i bunden af artiklen. Foto Estate Media

Nu skal der kunne bygges mindre boliger i København

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind eller vælg et Estate Pluss-abonnement

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder