Estate Media –

Nyheder – Danmark

Prismodtagerne i 2017. Fra venstre partner Mira Trolle Scheel, Estate Media, advokat Alexander Troeltzsch Larsen, Gorrissen Federspiel, Rasmus Juul-Nyholm, Administrationshuset, Iben Winsløw, Winsløw, adm. direktør Haldor P. Ragnarsson og bestyrelsesformand Lars-Christian Brask, Pihl & Søn, Mette Seifert, M7RE og partner Kamilla Sevel, Estate Media (foto: Martin Burlund)

Sidste chance: Nominér din kandidat til årets Estate Media priser

Onsdag den 13. juni er det sidste chance for nomineringer til Estate Media prisen. For 7. år i træk uddeler Estate Media branchens egne priser, som bliver delt ud på Ejendomsdagene 30-31. august foran et feststemt branchepublikum. Nominér, hvem du synes, skal med i loopet. Skynd dig at skrive for, der skal snart stemmes

Kamilla Sevel

torsdag 7. juni 2018 23:14

Hvem skal vinde årets Estate Media Priser 2018? Du kan stadigvæk nå at nominere dem i branchen, som har fortjent at vinde.

Send din nominering til chefredaktør Kamilla Sevel på [email protected] senest onsdag den 13. juni.

De eftertragtede priser uddeles i 5 kategorier efter festmiddagen på Ejendomsdagene, som er ejendomsbranchens store årlige branchetræf og netværksbegivenhed og som finder sted 30.-31. august på Comwell Kellers Park ved Vejle.

De 5 kategorier er:

* Projektprisen 2018 Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2017/2018. Prisen kan gives for energirigtighed, for en nyskabende projekttype eller mest sandsynligt for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed. Der er mange priser i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Projektprisen vil i stedet oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham eller hende, der har valgt at bevilge pengene.

*Transaktionsprisen 2018 – Prisen går til en aktør, der har gennemført årets mest spektakulære transaktion. Transaktionen kan være spektakulær i form af størrelse, karakter, sammensætning eller på grund af de involverede aktører. Prismodtageren vil oftest være en rådgiver i form af en advokat eller erhvervsmægler men kan også være køber eller sælger.

Hvem skal have de 5 særlige Estate Media priser, hvor ejendomsbranchen hylder best practice. Kunstner Lina Murel Jardorf, der har skabt prisen specielt til Estate Media og Ejendomsdagene, støber igen i 2018 5 nye priser i bronze, der venter på deres modtagere.

* Årets forbillede 2018 – Prisen er personlig og går til en aktør i branchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og/eller image. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

* Velkomstprisen 2018 – Prisen går til en ny virksomhed eller et initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på den ene eller den anden måde på forbilledlig vis.

* Årsprisen 2018 – årets tech forbillede
Prisen gives til en aktør i en del af branchen, der er særlig aktuel, og hvor det netop nu er ekstra vigtigt at sætte fokus på den specielle indsats for branchen. I år til en virksomhed i branchen, der er et forbillede i forhold til at inddrage ny teknologi. PropTech kommer til at forandre branchen, men endnu har kun få danske virksomheder taget mulighederne til sig på forbilledlig vis. Derfor bliver Årsprisen 2018 en kåring af årets tech forbillede. Årsprisen gik i 2017 til Årets kvindelige forbillede.

Årets vindere vil i forbindelse med Ejendomsdagenes festmiddag modtage prisen og en unik bronzeskulptur skabt af kunstneren Lina Murel Jardorf specielt til modtagerne af Estate Media Prisen, som i dag står hos 25 udvalgte aktører i branchen.

Send din nominering i dag til chefredaktør Kamilla Sevel på [email protected] og vær med til at bestemme, hvem der skal stemmes på, og hvem der skal stå med de eftertragtede Estate Media Priser 2018 den 30. august på Ejendomsdagene.

Se billeder fra uddelingen, og hvem der tidligere år har fået priserne her

 

 

Kommentarer

Seneste nyt

– Man skal ikke forvente, at det kommer til at afspejle sig i regnskabet

Pluss, Renovering / torsdag 21. marts 2019

Niras regnskab følger branchens vækst

Regnskab og resultater / torsdag 21. marts 2019

RED udlejer 3.000 kvm til international koncern

Pluss, Kontor, København / torsdag 21. marts 2019

Adm. direktør i Københavns Kommune afskediget

Virksomheder og mennesker / torsdag 21. marts 2019

Nationalbanken: Ny boligskat vil sænke priser på ejerlejligheder med 5,8 procent

Analyse, Bolig, Økonomi / onsdag 20. marts 2019

Svensk investeringsplatform vil sælge ejendomme i Danmark

PropTech, Ejendom, Internationalt, Investering / torsdag 21. marts 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 28. marts kl. 09:00

Markedsføringsloven - faldgruber og muligheder

- brug af salgsbrochurer, visualiseringer, arealangivelser og direkte markedsføring af fast ejendom

Onsdag den 3. april kl. 09:00

Udviklingen i Nordhavn

- projekter, investeringer og fremdrift

Jobmarked

Nyeste opslag

Projektchef til projektudvikling

       

Energikonsulent

       

Technical Manager (driftschef)

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland