Illustration: Danske Schmidt Hammer Lassen/Ellis Williams Architects

SHL vinder maritimt projekt i Liverpool til 170 millioner kr.

Danske Schmidt Hammer Lassen Architects har vundet konkurrencen om at tegne den kommende Maritime Knowledge Hub i Wirral Waters i Liverpool. Bygningen på 6.400 kvm bliver et sted for forskning og udvikling inden for marineingeniørvidenskab.

Den nye Maritime Knowledge Hub bliver tilmed et sted for innovation, samarbejde, læring, uddannelse og forretningsudvikling.

Peel Land and Property har i samarbejde med Liverpool John Moores University, Mersey Maritime og Wirral Council valgt Schmidt Hammer Lassen sammen med det lokale firma Ellis Williams Architects til at designe projektet til 20 millioner pund – cirka 170 millioner kr.

Bombet under Anden Verdenskrig.
Virksomhederne skal arbejde sammen med Parkinson, som er ansvarlig planlægger for Wirral Waters. Projektets omdrejningspunkt er et historisk hydraulisk tårn, der er udformet efter Palazzo Vecchio i Firenze og i dag står tomt og forsømt, efter det blev bombet under Anden Verdenskrig.

En ny nabobygning til tårnet vil indeholde kontorer, inkubationsmiljøer, lokaler til undervisning og kulturelle aktiviteter og vil også huse en tank til et moderne off-shore-overlevelsestræningscenter.

Schmidt Hammer Lassen Architects kom ud af 2017 med et overskud på 6,0 millioner kr. mod et overskud på 4,7 millioner i 2016. Selskabet forventer en ”betydelig udvikling” efter sammenlægningen med amerikanske Perkins+Will først på året.

Læs mere om regnskabet og forventningerne i SHL øger overskuddet og er optimistisk efter sammenlægning med Perkins+Will (+)

Læs også 7 nye partnere i Schmidt Hammer Lassen Architects





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder