Det nye distributionscenter på Vejleåvej 11 i Ishøj

Logicenters bygger nyt logistikcenter på 13.400 kvm i Ishøj

Det Nrep-ejede brand Logicenters opfører et nyt logistikcenter på 13.400 kvm i Ishøj vest for København. Logicenters har indgået kontrakt med Havi Logistics, som lejer sig ind på 4.500 kvm. Det betyder samtidigt, at Logicenters mangler at udleje de resterende 8.900 kvm.

– Vi er glade for at udvikle faciliteter på en strategisk god placering som Ishøj, siger Mikael Olesen, der er ejendomsforvalter i Logicenters.

Ifølge borgmester i Ishøj Kommune, Ole Bjørstorp (Socialdemokraterne), er Logicenters en vigtig partner i udviklingen af ​​det nye Winthersminde, som er et erhvervsområde i Ishøj til transport- og distributionsvirksomheder lige ved motorvejen.

Det nye distributionscenter, som får både fryse- og kølefaciliteter samt traditionelle lagerlokaler, forventes klar til brug 15. april 2019.

Logicenters, som Nrep dannede i 2015, er blandt de førende brands i Norden inden for logistikcentre med tilstedeværelse i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Sammenlagt har Logicenters over 1,3 million kvm lager- og logistikfaciliteter.

Læs også Britisk ejendomsinvestor vil investere 1,5 milliard kr. i danske logistikcentre

Læs også Sampension bygger logistikbygning til 900 millioner kr. i New York

Læs også Både ejer og lejer har store forventninger til udvidet distributionscenter på 43.000 kvm i Køge (+)

Læs også Sadolin & Albæk til sælgere af investeringsejendomme: Pas på med for høje priser

Læs også Lidl styrker logistiknetværk med nyt 6400 kvm hightech-lager

Læs flere historier om logistik her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder