Ikoniske forsider gennem 10 år: Da asset management kom til Danmark

I januar 2009 var det gået op for de fleste, at der ikke kom gang i transaktionsmarkedet lige foreløbig. Derfor begyndte flere og flere at interessere sig for, hvordan man kunne optimere ejendommene i stedet for. Estate Magasin, dengang MagasinetEjendom, interviewede to erfarne profiler i det daværende marked.

Gyrithe Saltorp i det daværende PG Property Management med ansvar for asset management og Solveig Rannje i EjendomsInvest. I dag er Gyrithe Saltorp direktør for VLA Arkitekter og Solveig Rannje for SEB Ejendomme. Men dengang var de begge ledere af en ny disciplin og begreb – i hvert fald i det danske marked, asset management.

– I bund og grund handler det om at se ejendomme som en aktivklasse på linie med aktier og obligationer, hvor man hele tiden plejer porteføljen og sammensætter den rigtigt. Asset management er en mere komplet tilgang til ejendomme. Selve administrationen er en enormt vigtig del af det, vi laver, men den er ikke nok. Vi skal også kunne udnytte alle de muligheder, vi støder ind i, sagde Gyrithe Saltorp dengang.

Det har ikke ændret sig, selvom der er gået 10 år.

Se hele magasinet her


Estate Media fylder 10 år. I de kommende uger bringer vi flere ikoniske forsider og historien bag Danmarks førende medie- og videnshus frem mod vores 10-årsjubilæumsnummer, der udkommer 11. juni. Se de tidligere artikler her

Læs også Ikoniske forsider gennem 10 år: Carlsberg brød gennem muren

Læs også Ikoniske forsider gennem 10 år: Partnere i advokathuse flyttede rundt

Læs også Ikoniske forsider gennem 10 år: Da Skanska opgav entreprenørkampe





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder