Niels Fribo. Foto: Arkitektgruppen

Arkitektgruppen opruster på erhvervsbyggeri med ny udviklingsdirektør

Få timer efter, at NCC har meddelt, at Lars Winther er ansat som ny udviklingsdirektør og leder af projektudviklingsafdelingen i NCC Property Development, oplyser Arkitektgruppen, at projektudviklingsselskabet ansætter Niels Fribo som udviklingsdirektør for erhverv.

52-årige Niels Fribo kommer fra en stilling som direktør i netop NCC Property Development, hvor han har arbejdet siden 2005.

De seneste år har Arkitektgruppen oplevet en markant vækst inden for boligbyggeri og “ønsker derfor at dække markedet mere bredt” ved at styrke sin erhvervsportefølje. Til den opgave er valget faldet på Niels Fribo, der har erfaring fra nogle af de mest markante erhvervsbyggerier i Danmark.

– Vi glæder os til at byde Niels Fribo velkommen hos Arkitektgruppen. Niels kan om nogen, med sin brede og imponerende erfaring fra byggebranchen, være spydspids for at udvikle vores erhvervsprojekter, siger Robin Feddern, adm. direktør for Arkitektgruppen.

Niels Fribo, der er uddannet akademiingeniør med en EBA-overbygning (Engineering Business and Administration), tiltræder sin nye stilling den 16. august.

Arkitektgruppen havde i 2017 en overskudsgrad før skat på 8,9 procent mod 9,4 procent i 2016.

Koncernomsætningen er på ét år steget med 36 procent til knap 850 millioner kr. i 2017.

Læs også Bo Weibull overtager Tony Christrups tidligere stilling i Arkitektgruppen

Læs også Tony Christrup skal være direktør for byudvikling og public affairs i Arkitektgruppen

Læs også Arkitektgruppen nærmer sig milliardomsætning med nyt solidt årsregnskab

Læs mange flere navnehistorier her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen