Nogle af de kommende 200 privatejede boliger i Kongsvang

300 boliger på vej i Aarhus-forstad

300 nye boliger er tæt på en realitet mellem Aarhus og Viby Torv – og tæt på Kongsvang Station. Magistraten i Aarhus Kommune har behandlet et forslag til en lokalplan, der gør det muligt at bygge 200 privatejede og 100 almene ungdomsboliger på Bjørnholms Allé i Kongsvang.

– Det glæder mig, at byudviklingen fortsætter så hastigt uden for ringgaden, og vi lykkes med at udnytte det areal, vi har til rådighed. Med de mange nye ungdomsboliger kan vi tilføre liv til en ubrugt grund og tilføje grønne områder til glæde for alle områdets beboere. Samtidig skal vi sikre os, at der er den nødvendige kapacitet i trafikken til at betjene de nye og eksisterende borgere i Kongsvang, siger Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

Lokalplanen lægger op til, at de 100 ungdomsboliger bygges i 4 etager, mens de 200 privatejede boliger bliver i mellem 2 og 5 etager. Boligerne kommer til at ligge på en tidligere fabriksgrund.

Lokalplanen kommer i høring i løbet af sommeren, og det undersøges nærmere, om der i den forbindelse skal indkaldes til borgermøde.

Læs også Flaskehalsproblem medvirkende til Casa Nord-salg af 5.780 kvm boligprojekt i Køge til Aberdeen (+)

Læs også AP Pension bygger 1.280 boliger over hele Danmark





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder