Janus Rostock, Atkins, og ambassadør Merete Juhl.

Dansker får pris for excellent lederskab for Atkins i De Forenede Arabiske Emirater

Ved en spektakulær TV-transmitteret ceremoni fra The Emirates Palace Hotel i Abu Dhabi modtog den danske Arkitekt Janus Rostock dagen før Kristi Himmelfartsdag en udmærkelse for sit arbejde og bidrag til fællesskabet og samfundet i de Forenede Arabiske Emirater.

Prisen blev uddelt i anledning af 100-året for fødslen af grundlæggeren af De Forenede Arabiske Emirater, Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan.

I den forbindelse har de Forenede Arabiske Emirater skabt et initiativ kaldet “the 2018 Year of Zayed”, og under titlen “Leading By Example” har Ahalia Group og Abu Dhabi Politi valgt at fejre 100 bosiddende individer fra 100 lande for deres markante og store bidrag til samfundet.

Janus Rostock er især blevet kendt for byggeriet af den nye opera i Dubai, hvor han har været chef for Atkins siden 2011.
Janus Rostock er især blevet kendt for byggeriet af den nye opera i Dubai, hvor han har været chef for Atkins siden 2011.

Arkitekt Janus Rostock, der har boet i Mellemøsten on and off siden 2006,  blev indstillet som repræsentant for Danmark af den danske ambassadør i de Forenede Arabiske Emirater, Merete Juhl, og den danske ambassade i Abu Dhabi.

Janus Rostock har været chef for såvel design som arkitektur, bydesign og masterplanning hos Atkins, men er nok mest kendt som ansvarlig for den prisbelønnede Dubai Opera. Janus Rostock har været i Henning Larsen Architects og KHR, inden han i 2006 kom til Atkins’ Dubai-kontor.

I 2008 fik han ansvaret for at starte Atkins i København, hvorefter han i 2011 blev tilbudt ansvaret for De Forenede Arabiske Emirater. I Danmark vil han også være kendt fra Byggesocietetet, hvor han blandt andet har været medlem af BS-gruppe 1.

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder