Astahus i Aalborg. Illustration: Erik Arkitekter

C.W. Obel bygger 118 familieboliger på i alt 11.000 kvm i Aalborg

C.W. Obel Ejendomme går nu i gang med at bygge 118 familieboliger på i alt 11.000 kvm i Astahus på hjørnet af Strandvejen og Badehusvej i det centrale i Aalborg.

Planen er, at lejlighederne kan udlejes fra efteråret 2019 inden indflytning i starten af 2020. Projektprisen er rundt regnet 250 millioner kr.

Astahus er opkaldt efter Asta Obel, der i 1956 oprettede Det Obelske Familiefond på grundlag af C.W. Obels tobaksfabrik på Badehusvej.

– Vi er glade for at kunne igangsætte boligprojektet, som igangsættes i forlængelse af vedtagelsen af en ny lokalplan for området. I et godt samarbejde med Aalborg Kommune er der skabt et godt grundlag for en transformation af området til blandt andet moderne familieboliger, siger Torben Black, adm. direktør i C.W. Obel Ejendomme.

C.W. Obel Ejendomme investerer i ejendomme i København og Aalborg.

– Aalborg er inde i en meget spændende udvikling med fortsat befolkningstilvækst og stor efterspørgsel efter moderne og attraktive familieboliger. Med investeringen centralt i Aalborg få vi udvidet vores aktiviteter i Aalborg til at omfatte både erhvervs- og boligejendomme, siger Torben Black.

Projektet er udviklet i samarbejde med Raundahl & Moesby, Erik Arkitekter, Cowi og Brix & Kamp.

Læs også 5 giftige højhuse i Brøndby skal rives ned

Læs også Tredje Natur og Lendager Group bag forslag til verdens første upcyclede højhus (+)

Læs også Politisk modgang til Nordhavns-tårn: Idémand overvejer ny placering i Danmark eller i udlandet (+)

Læs også Nu kan der bygges i højden – den såkaldte lugtparagraf fjernes

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder