Estate Media –

Nyheder – Danmark

Overborgmester Frank Jensen fortæller om Københavns vækst til 40 indfløjne investorer fra Europa og USA.

40 internationale ejendomsinvestorer besøgte København

40 internationale ejendomsinvestorer hørte tirsdag om mulighederne for at investere i København, da Cushman & Wakefield RED havde inviteret til nordisk investeringskonference. Selvom antallet af internationale investorer er eksploderet i Danmark de seneste år, er flere af dem endnu ukendte i det københavnske ejendomsmarked

Kamilla Sevel

onsdag 25. april 2018 0:02

Mindst 40 internationale ejendomsinvestorer – flere af dem endnu ukendte i det danske marked – var tirsdag i København for at høre om mulighederne i det nordiske ejendomsmarked i forbindelse med, at Cushman & Wakefield RED holdt Nordic Investment Conference – en konference for internationale investorer i og omkring København.

– Danmark – og det øvrige Norden – er stadig attraktivt for de udenlandske investorer. 27 af de 40 investorer har ikke investeringer i Danmark i forvejen, men har en investeringsstrategi for Danmark, siger Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED, som forventer, at flere af de deltagende investorer vil være i det danske marked inden årets udgang.

Københavns overborgmester, Frank Jensen, indledte konferencen med at fortælle om København her og nu. Det er næppe noget, der kommer bag på de fleste etablerede investorer, at der er befolkningstilvækst, at København igen og igen scorer højt som “most liveable city” og meget mere af samme skuffe. Ikke desto mindre er fortællingen med til at imponere, og det var en selvsikker overborgmester, der kunne fortælle, hvordan der sidste år blev bygget det højeste antal boliger i København, 5.500, siden 2. verdenskrig.

Investorer
Cushman & Wakefield RED stillede selv med indlægsholdere fra selskabets afdelinger i alle lande. Og der var især 2 argumenter, som flere gange blev gentaget som begrundelse for appetitten på Norden. Og det er politisk og økonomisk stabilitet og så – omend nogle steder beskeden – vækst. Markeder med vækst kan ofte være præget af større politisk eller økonomisk usikkerhed, men det er ikke tilfældet med Norden, der har en sjælden kombination af et meget stabilt politisk og økonomisk miljø sammenholdt med økonomier og byer i vækst.

Blandt de nye investorer, som endnu ikke har købt noget i Danmark, var tyske Deka, amerikanske Starwood Capital og schweiziske UBS.

Ekspertpaneler fra Cushman & Wakefield REDs nordiske kontorer diskuterede de forskelligartede investeringsmuligheder i de nordiske lande, og der var enighed om, at man p.t. ikke forventer yderligere pres på afkastet i nogle af de nordiske markeder, fordi det er under 4 procent flere steder i de nordiske markeder.

– Hvad er det mest spændende segment netop nu, var et af de forberedte spørgsmål til panelet. Og svaret er logistik. I Norge kunne Lisa Wold henvise til, at det er den aktivklasse, som investorer venter sig meget af de kommende 6 måneder. Ikke mindst efter, at en stor ejendom netop er solgt med en 20-årig kontrakt med et historisk lavt afkast på 4,75 procent.

Læs også Transaktionsvolumen steg 20 procent i 1. kvartal

Kommentarer

Seneste nyt

Privat investor køber lejlighedsprojekt for 160 millioner kr.

Aalborg, Bolig, Investering, Transaktioner / onsdag 8. april 2020

Højtprofileret Frederiksberg-projekt på 15.500 kvm forsinket mindst to år

Pluss, Projektudvikling, Byudvikling, København / onsdag 8. april 2020

Især detailhandlen og restauranter giver udfordringer

Corona / onsdag 8. april 2020

– Efterspørgslen på lejeboliger vil givetvis stige

Pluss, Bolig, Transaktioner / onsdag 8. april 2020

Pears lurer på opkøbsmuligheder i kølvandet på coronaviruskrisen

Corona, Pluss, Investering / tirsdag 7. april 2020

Har du også fået masser af Corona-inspiration?

Corona, Podcast / onsdag 8. april 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 16. april kl. 10:00

WEBINAR: Ejendomsmarkedet post corona - seneste udvikling

- 45 minutters webinar med Nicholas Thurø, Managing Partner, RED Cushman

Tirsdag den 21. april kl. 10:00

WEBINAR: Erhvervslejekontrakter og COVID-19 indgreb

- Gratis adgang for dem der har købt adgang til seminaret om Erhvervslejeloven d. 20. august

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland