Fisketorvet 2-10 med blandet erhverv og bolig midt i Odense

Dades køber kendt kontor- og boligkompleks på 11.000 kvm i Odense

Dades overtager ejendomskomplekset Fisketorvet 2-10 med blandet erhverv og bolig midt i Odense. Dermed har selskabet opkøbt sin første erhvervsejendom i H.C. Andersens fødeby.

Ejendommen består af 3 sammenhængende bygninger, hvoraf ”højhuset” med sine 11 etager er et kendt vartegn i Odense, er en af dem. De 3 bygninger omfatter i alt 11.000 kvm, hvoraf 7.700 kvm er erhvervsarealer, mens 3.300 kvm er bolig.

Ejendommen giver mulighed for yderligere boligudvikling, oplyser CBRE, som har formidlet salget af Fisketorvet 2-10, som tidligere har været hovedsæde for Danske Bank på Fyn, men som de sidste 3 år har været ejet af den udenlandske kapitalfond Capital Investment.

Den nye ejer af komplekset ser flere fordele ved opkøbet, som faldt på plads onsdag.

– Vi glæder os over at kunne foretage endnu en langsigtet investering i Odense. Fisketorvet 2-10 er med sin centrale beliggenhed og blandingen af erhverv og bolig en meget attraktiv ejendom, som ligger fint i tråd med vores investeringsstrategi, siger adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen, Dades.

Portefølje på cirka 1 million kvm 
Tidligere i år indgik Dades en købsaftale med projektudviklingsselskabet Maycon om køb af det nye boligprojekt ”Toldbodhuse” i Odense, når det er færdigbygget.

– Odense er et interessant marked for os. Byen oplever en rivende vækst og udvikling med nye offentlige og private projekter. Det øger efterspørgslen på erhvervslokaler og boliger af høj kvalitet, siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades havde pr. 30. juni 2017 en portefølje på cirka 1 million kvm. til en værdi af 20,3 milliarder kr. Porteføljen består primært af erhvervsejendomme, butikscentre og boligejendomme.

Læs også Danica sælger kontorbygninger i Middelfart udlejet til Skat

Læs også Privatskole i Odense skal laves om til 1.600 kvm boliger

Læs også M7 Real Estate udvider med kontorhus på 3.300 kvm i Odense

Læs også M7 Real Estate køber fynsk erhvervspark og produktionsejendom

Læs også M7 køber 117.000 kvm. for 520 millioner kr. til ny fond

Læs også PFA og 2 medinvestorer køber delekontorer og butikker i London for 5 milliarder kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder