Estate Media –

Nyheder – Danmark

Lior Koren (t.v.) og Nikolaj Pfeiffer.
Lior Koren (tv) og Nikolaj Pfeiffer.

Ejendomstorvet udvider med 2 nye bestyrelsesmedlemmer

Ejendomstorvet udvider nu bestyrelsen for yderligere at manifestere sig som Danmarks førende portal for erhvervsejendomme. De to nye bestyrelsesmedlemmer er hentet inden for analyseområdet og styrker dermed Ejendomstorvets fokus på at levere understøttende tal og fakta til ejendomsbranchen.

Kamilla Sevel

onsdag 11. april 2018 22:41

Ejendomstorvet, der er erhvervsmæglernes egen søgeportal, tager nu yderligere et skridt for at styrke portalens analysedel. Bestyrelsen udvides med to profiler, der skal bistå den eksisterende bestyrelse med at fokusere på analyse og markedsrapportering.

De to nye bestyrelsesmedlemmer er Lior Koren og Nikolaj Pfeiffer.

– Vi skal fortsat udvikle og forbedre Ejendomstorvet.dk, og derfor er det glædeligt, at vi styrker bestyrelsen med den viden og erfaring med forretningsudvikling, ejendomsdata og ledelse, som både Nikolaj Pfeiffer og Lior Koren har, siger bestyrelsesformand Mikkel Søby, Ejendomstorvet.dk.

Lior Koren er partner i mæglerfirmaet Cushman Wakefield RED. Han har en kandidat i finansiering og regnskab og har været analytiker i Cushman Wakefield RED siden 2011. I 2015 blev han associeret partner og i 2017 partner.

Lior Koren har desuden undervist på Dansk Ejendomsmæglerforenings kurser og er censor og vejleder på diplomvaluaruddannelsen.

Nikolaj Pfeiffer er direktør og konsulent i analyse- og rådgivningsvirksomheden Exometric, som er et selskab i NRGi-koncernen. Exometric rådgiver både investorer og kommuner inden for ejendomsinvestering og byudvikling.

– Jeg glæder mig til at kunne bidrage med min erfaring fra ejendomsbranchen kombineret med min indsigt i online-tjenester, i  markedsanalyse og i forretningsudvikling med henblik på at understøtte udviklingen af Ejendomstorvet som Danmarks førende portal for erhvervsejendomme, siger Nikolaj Pfeiffer.

Nikolaj Pfeiffer er uddannet inden for ledelse og forretningsudvikling og har i over 20 år været med til at udvikle en række virksomheder i forskellige brancher. Han har bred erfaring med udvikling af online-services og online-forretningsmodeller i IT-branchen, den finansielle sektor, mediebranchen og ejendomsbranchen. De sidste 10 år har Nikolaj Pfeiffer i forskellige roller beskæftiget sig med udvikling og investering inden for det professionelle ejendomsmarked, senest i Exometric som rådgiver for ejendomsinvestorer, kommuner og boligselskaber.

Bestyrelsen i Ejendomstorvet består desuden af formand Mikkel Søby (Home Erhverv Nordsjælland og København), Niels Cederholm (CBRE), John Munch (EDC Erhverv Hjort), Jørgen Jørgensen (EDC Erhverv Poul Erik Bech), Robert Neble Larsen og Jens Juel Ulrich (Nybolig Erhverv København).

Ejendomstorvet.dk har mere end 120.000 besøgende hver måned og formidlede i 2017 solgte ejendomme og indgåede lejekontrakter for en værdi af 14 mia. kr.

Læs også Ejendomstorvet opruster: Fra 1 til 9 medarbejdere på 2 år

Læs også Ejendomstorvet.dk formidlede aftaler for over 14 milliarder kr. i 2017

Kommentarer

Seneste nyt

7 nye partnere i Schmidt Hammer Lassen Architects

NYHEDER DANMARK / torsdag 19. april 2018

CBRE: Transaktionsvolumen i Danmark steg 20 procent i 1. kvartal

Transaktioner / onsdag 18. april 2018

PKA og A. Enggaard bygger 300 boliger i nyt boligområde i Aalborg

Aalborg, Bolig / torsdag 19. april 2018

Dades køber kendt kontor- og boligkompleks på 7.700 kvm i Odense

Bolig, Kontor, Odense, Transaktioner / torsdag 19. april 2018

Newsec skal sælge TDC’s tidligere domicil i Aarhus for 80 millioner kr.

Aarhus, Kontor / torsdag 19. april 2018

Lisbeth Knudsen og Jens Maaløe træder ind i Niras’ bestyrelse

Virksomheder og mennesker / onsdag 18. april 2018

Kommende konferencer

Onsdag den 25. april kl. 09:00

Udvikling af offentlige ejendomme

- styring og strategier mod 2020 - mere kvalitet for pengene

Torsdag den 26. april kl. 09:00

Due diligence - Aarhus

- ved køb og salg af fast ejendom

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland