Kommende direktør for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune Henrik Seiding (til venstre) og rådmand Bünyamin Simsek

Kammeradvokaten anbefaler godtgørelse til fire tidligere medarbejdere og skriftlig beklagelse til yderligere ni

Rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Bünyamin Simsek, forsikrer igen, at han vil gøre alt for, at den samlede tillid til Teknik og Miljø bliver oprettet.

Det sker, efter rådmanden mandag modtog advokatundersøgelsen fra Kammeradvokaten i forlængelse af sagen, som i juni 2017 endte med at koste daværende direktør for Teknik og Miljø i Aarhus Erik Jespersen jobbet – og dermed ansvaret for de 1350 medarbejdere på kommunens teknik- og miljøområde.

– Jeg har modtaget rapporten, som er ganske omfattende. Jeg synes, at konklusionen er alvorlig, fordi Kammeradvokaten anbefaler, at der skal udbetales godtgørelse til fire tidligere medarbejdere, samt at der bør gives en skriftlig beklagelse til yderligere ni medarbejdere. Selvom der er tale om sager over en lang årrække, viser det, at der har været problemer i ledelsen i en del af Teknik og Miljø, siger rådmanden.

Ledelsen gennemgår nu sagerne enkeltvis
Uden at blive konkret oplyser Bünyamin Simsek, at Kammeradvokaten kommer med en række anbefalinger til, hvordan sagerne skal løses i forhold til de tidligere medarbejdere.

– Og dem ønsker jeg at følge, siger rådmanden fra Venstre.

Teknik og Miljøs nuværende ledelse gennemgår nu sagerne enkeltvis for at vurdere, hvordan der ledelsesmæssigt skal reageres på Kammeradvokatens gennemgang i forhold til nuværende ansatte i Aarhus Kommune.

14. marts i år stemte Aarhus Byråd for en indstilling fra rådmand Bünyamin Simsek om at ansætte Henrik Seiding som ny direktør for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

Henrik Seiding kommer fra en stilling som Executive Director og Market Director i Rambøll Management Consulting.

Senest 1. juli tiltræder han sin nye stilling.

Læs også Henrik Seiding bliver ny direktør for Teknik og Miljø i Aarhus

Læs også Rådmand: – Jeg har mistet tilliden til direktøren for Teknik og Miljø

Læs også Chef for center for miljø og energi fratræder også





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder