Estate Media –

Nyheder – Danmark

Arkivfoto: Gyrithe Saltorp.
Arkivfoto: Gyrithe Saltorp.

Gyrithe Saltorp bliver ny adm. direktør i Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Gyrithe Saltorp bliver ny adm. direktør i en af Danmarks største og mest kendte arkitektvirksomheder - Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Det sker i forbindelse med, at nuværende adm. direktør Søren Daugbjerg har valgt at udtræde af virksomhedens partnerkreds.

Kamilla Sevel

fredag 6. april 2018 10:02

Gyrithe Saltorp bliver ny adm. direktør for Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Vilhelm Lauritzen Arkitekter AS (VLA) er grundlagt i 1922, og med ansættelsen af Gyrithe Saltorp som ny adm. direktør skærper VLA sit fokus yderligere på udvikling af kunderelationen og optimering af værktøjer til tidssvarende, effektive og værdiskabende byggeprocesser.

Gyrithe Saltorp har mangeårig erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen i både offentligt og privat regi. Senest kommer hun fra en stilling som direktør i Bygningsstyrelsen, hvor hun blev afskediget fra i november 2017 i forbindelse med en budgetoverskridelse på byggeriet af Niels Bohr bygningen. Hun har massiv erfaring fra bygherresiden som tidligere direktør for Københavns Ejendomme og har indgående kendskab til hele ejendomsværdikæden fra blandt andet en position som erhvervsdirektør i Dan-Ejendomme, nu Deas, og CEO i PG Property Management.

Hun blev uddannet jurist i 1993 og startede et mangeårigt engagement i bygge- og ejendomsbranchen med en ansættelse i den daværende Slots- og Ejendomsstyrelse.

Tilfører omfattende bygherreerfaring
Med omfattende erfaringer som bygherre og et mangeårigt udviklende samarbejde med branchen er det VLA’s forventning, at den nye adm. direktør vil udfordre og bidrage væsentligt til en optimering af fremtidens samarbejdsformer og processer. Dermed følger VLA i en lang række af arkitektfirmaer, der de seneste år har professionaliseret deres ledelse fra at være partnerdrevet til at udgøres af en erfaren lederprofil.

– Vi ser det som et naturligt skridt i udviklingen og professionaliseringen af VLA, at vi nu kombinererdet det dedikerede faglige fokus, som har kendetegnet virksomheden siden begyndelsen, med en styrket fokusering på det at drive og ikke mindst udvikle en arkitektvirksomhed i en tid, hvor branchen er inde i en omfattende tranformation, og hvor kundeperspektivet er mere relevant end nogensinde, siger Søren Daugbjerg og fortsætter:

– Med Gyrithe Saltorp ombord vil vi dagligt kunne se frem til at blive udfordret på om vores metoder og resultater er forståelige og brugbare for de bygherrer, vi har som kunder. Den stærke og fagligt kvalificerede erfaring inden for forretningsudvikling- og ledelse, som Gyrithe bringer til VLA, vil skabe mulighed for yderligere allokering af partnernes tid til den faglige ledelse og udvikling af tegnestuens igangværende projekter og konkurrencer, siger Søren Daugbjerg.

Dialog og samarbejde er bærende elementer i Gyrithe Saltorps tilgang til ethvert samarbejde. I bygge- og ejendomsbranchen er hun en yndet indlægsholder, som gerne tegner tydelige billeder af, hvad udfordringer, læring og løsninger er.

– Der er en vis poetisk retfærdighed i, at jeg bevæger mig fra rollen som bygherre til rådgiverrollen. Byggeriet er inde i en fornuftig udvikling med fokus på nye samarbejdsmetoder og værktøjer, som jeg anser det for et privilegie fortsat at bidrage aktivt til. Det er en spændende udfordring at udvikle byggeri fra arkitektens og rådgiverens side, og jeg forventer, at vi kan tilføre hinanden flere facetter og gode, robuste resultater, siger Gyrithe Saltorp.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter holder til i pakhus 48 i Københavns Nordhavn samt i et netop nyåbnet kontor i Malmø, og beskæftiger cirka 150  arkitekter, konstruktører, specialister og administrativt personale. Virksomheden ejes af partnergruppen bestående af Søren Daugbjerg, Thomas West Jensen, Thomas Scheel, Torsten Stephensen, Anne Møller Sørensen, Simon Natanael Svensson samt Michael Schytt Poulsen. Direktør Torben Svanberg er bestyrelsesformand.

Læs også Tre nye ansigter i ledelsen hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Læs også Vilhelm Lauritzen valgt til nyt Carlsberg Højhus

Læs også Vilhelm Lauritzen vandt De Gyldne Palmer i Cannes i 2017 – se Thomas Scheel på scenen i Palæet

Læs også Ugen i Ejendom: Politisk beslutning førte til afskedigelse

Læs også Gyrithe Saltorp fratræder i Bygningsstyrelsen som følge af budgetoverskridelse

 

 

Kommentarer

Seneste nyt

Bonava-gruppens omsætning og overskud falder markant

Pluss, Projektudvikling, Bolig / tirsdag 17. juli 2018

Kapitalforvaltere handler 97 boliger med hinanden i Valby

Pluss, Bolig, Investering, København, Transaktioner / mandag 16. juli 2018

Delvist salg af café- og restaurantkoncern giver erhvervsmænd trecifret millionbeløb

København / tirsdag 17. juli 2018

Pierre Ejendomme vil bygge 100 boliger på nyerhvervet 12,6 hektar grund

Projektudvikling, Bolig, Byggeri, Investering / tirsdag 17. juli 2018

Historisk lavt nedslag ved hushandler

Bolig / tirsdag 17. juli 2018

Bispebjerg Hospital bliver midlertidigt udvidet med 750 kvm

Entreprenører, Byggeri, København / tirsdag 17. juli 2018

Kommende konferencer

Tirsdag den 14. august kl. 09:00

Persondataforordningen

- erfaringer med GDPR i ejendomsbranchen

Torsdag den 16. august kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge

- Udvikling og investering

Jobs

Jobmarked

                               

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland