Det kommende hotel i Scanport ses i midten af Illustrationen. Illustration: Schmidt Hammer Lassen Architects

Byggeriet af Scandic-hotel ved Københavns Lufthavn skudt i gang

Første spadestik til det nye Scandic-hotel ved Københavns Lufthavn blev taget fredag kl. 13. Dermed er det kommende hotel på 19.000 kvm for alvor på vej, efter hotelplanerne blev offentliggjort i september 2017.

Illustration: Schmidt Hammer Lassen Architects

Hotellet ligger i det internationale udviklingsområde Scanport ved lufthavnen tæt på Øresundsbroen og som nabo til Den Blå Planet.

Scandic-hotellet er på 19.000 kvm og består af 357 værelser, konferencefaciliteter til 400 personer og parkering til 170 gæster. Derudover er der blandt andet sky-bar, motionscenter, poolområde og restaurant.

– Vi glæder os utrolig meget til at se projektet tage form. Vi har sammen med Skanska udviklet et spændende koncept for det nye lufthavnshotel, som kombinerer business og leisure på den helt rigtige måde, siger adm. direktør Jens Mathiesen, Scandic i Danmark.

Hotellet er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects.

Sideløbende med byggeriet af hotellet opfører Skanska et kontorhus med cirka 400 arbejdspladser. Kontorhuset forventes at blive udlejet til forskellige internationalt orienterede virksomheder, der kan bruge hotellets service og konferencefaciliteter.

Projektprisen er på cirka 566 millioner kr., og byggeriet forventes afsluttet i 2020.

Læs også Skanska opfører nyt hotel med 357 værelser til Scandic ved Københavns Lufthavn

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder