Niam køber 21.000 kvm. i Kolding.

Niam køber 21.000 kvm business park i Kolding

Niam har købt fire kontorejendomme på Jupitervej 1, 2, 4 og 6 i Kolding. Kontorejendommene, der er opført af NCC i perioden 2003-2009, har et samlet udlejningsareal på cirka 21.000 kvm og er fuldt udlejet til en række stærke lejere som Velux, Vattenfall, Niras, Kuben, LM Windpower, Norriq, AON m.fl.

– Vi er meget tilfredse med at udvide vores portefølje med nogle af de bedste kontorejendomme i det dynamiske Trekantsområde. Med  kombinationen af ejendomme og lejere af høj kvalitet samt en beliggenhed ved et  vigtigt motorvejsknudepunkt, så ser vi det som en solid og fremtidssikret investering, siger Kristian Krog.

Ejendommene er købt af en række konsortier af private investorer og har været administreret af Holmsberg Ejendomme i Odense. Handlen er formidlet af  Sadolin & Albæk.

Læs også Niam køber 26.000 kvm. ejendom i Odense for 200 millioner kr.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder