Estate Media –

Nyheder – Danmark

Projektdirektør Tim Andersen, Kanalbyen Fredericia.

Fredericia overhaler Kolding og Vejle på boligsiden

Fredericias sats på en nyudvikling af byen og tiltrækning af boligsøgende bærer frugt. En glad projektdirektør for Kanalbyen i Fredericia kan konstatere, at Fredericia er på danskernes landkort, når det gælder boligsøgning.

Kamilla Sevel

onsdag 4. april 2018 9:34

Ud af de 25 største byer er Fredericia den kommune i Jylland, som havde flest boligsøgninger i 2017 – også flere end nabokommunerne Kolding og Vejle. Det mærkes også i byens nye spirende bydel, Kanalbyen. Her stiger salget af lejligheder.  

– En levende bymidte, et teater i verdensklasse, en restaurant med Michelin-stjerne og en helt ny bydel, Kanalbyen, som lige nu skyder op på havnen. Der er masser af gode grunde til at kigge i retning af Fredericia, når danskerne er på boligjagt. Og det er der mange, som gør, siger projektdirektør Tim Andersen, Kanalbyen i Fredericia, der tidligere hed FredericiaC.

Det viser en analyse, som boligportalen boligdeal.dk har udarbejdet. I analysen sammenlignes forskellige kommuner på baggrund af de geografiske ønsker, som boligsøgende danskere i løbet af 2017 har udpeget i søgeannoncer og søgeagenter, og ud af de 25 største byer er Fredericia den kommune i Jylland, som har fået flest boligsøgninger i 2017. Siden 2016 har kommunen bl.a. overhalet nabokommunerne Kolding og Vejle på trods af, at disse to kommuner også selv er kravlet opad.

Det er udvikling, som i høj grad glæder Tim E. Andersen, der er projektdirektør for det partnerskab, der står bag skabelsen af Fredericias nye bydel, Kanalbyen:

– Tallene fra boligdeal.dk understreger den interesse, vi også oplever for Kanalbyen. Stadig flere interesserede købere og lejere skriver sig på vores boligliste, og salget af lejligheder er stigende, siger Tim E. Andersen.

Fredericia på top 10 over flest hushandler
Også nye tal fra en anden boligportal, boligsiden.dk, viser, at der er travlhed på det midtjyske boligmarked. De midtjyske ejendomsmæglere var i 2017 blandt de mæglere, som lukkede flest hushandler.

– Det glæder os, at søgningen på trekantområdet fortsat er stor. Der er ingen tvivl om, at transportmulighederne spiller en rolle. For mange boligkøbere har det stor betydning, hvor langt der er til motorvejen og dermed til arbejdspladsen, og her har trekantområdet et klart fortrin som mødested for motorveje og med togforbindelser i alle retninger, siger Tim Andersen.

På boligsidens top 10 over postnumre med flest solgt villaer og rækkehuse i det forgangne år er Fredericia for første gang med i feltet, i selskab med andre midtjyske byer og i selskab med attraktive byer uden for København.

– Men siden vi begyndte at etablere Kanalbyen, har vi erfaret, at arkitekturen ofte vægter lige så højt som infrastrukturen blandt de boligsøgende. Det handler ikke kun om motorvejsnettet, men også om helhedsoplevelsen i området. Og her har Fredericia og Kanalbyen meget at byde på, fordi de boligsøgende ikke behøver at vælge, om de vil helst vil bo centralt og bynært eller naturskønt tæt ved vand og skov. Her kan de få begge dele, lyder det fra Tim E. Andersen.

 

Kommentarer

Seneste nyt

Ugen i Ejendom: Kuk i forvaltningen og masser af tech

Ugen i ejendom / lørdag 23. marts 2019

Færre handlede bolig i 2018

Analyse, Byggeri / fredag 22. marts 2019

Folketinget giver DSB lov til at være ejendomsudvikler

Projektudvikling, Jura / fredag 22. marts 2019

Nordea får 8.500 kvm kontor i nyt NCC-projekt

Aarhus, Kontor, Udlejning / fredag 22. marts 2019

Kommune og boligforening i tvist om trecifret millionrenovering

Renovering, Aarhus / fredag 22. marts 2019

KAB sætter navne på milliard-partnerskab

Arkitektfirmaer, Renovering, Entreprenører, København / fredag 22. marts 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 28. marts kl. 09:00

Markedsføringsloven - faldgruber og muligheder

- brug af salgsbrochurer, visualiseringer, arealangivelser og direkte markedsføring af fast ejendom

Onsdag den 3. april kl. 09:00

Udviklingen i Nordhavn

- projekter, investeringer og fremdrift

Jobmarked

Nyeste opslag

Projektchef til projektudvikling

       

Energikonsulent

       

Technical Manager (driftschef)

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland