Boligkomplekset ’AARhus’ på Aarhus Ø. Illustration: BIG

BIG-lejligheder i Aarhus tæt på udsolgt – indflytning udskudt til 2019

Få dage før rejsegildet den 12. april på første etape af boligprojektet ”AARhus” på Aarhus Ø melder byudvikler Rune Kilden om næsten udsolgt.

– Vi har i alt 26 lejligheder tilbage, hvoraf de fleste er 2-værelses til mellem 2,5 og 2,9 millioner kr. Ud af de 26 lejligheder er 4 større terrasselejligheder til salg for mellem 8 og 12 millioner kr., siger Rune Kilden.

Bag første etape af boligprojektet AARhus på omkring 27.000 kvm står Kilden & Hindby sammen med Michael Mortensen fra Casa i Horsens, mens BIG er arkitekten. Entreprenør på byggeriet langs kanten af Bassin 7 er MT Højgaard.

De 255 lejligheder spænder i størrelsen fra en 2-værelses til 2,5 millioner kr. til en lejlighed med et prisskilt på 25 millioner kr. Hvis lejligheden bliver solgt til prisen – eller tæt derpå – bliver den Jyllands dyreste i forhold til den hidtidig dyreste lejlighed i Aarhus til 19 millioner kr. Lejligheden, som endnu venter på en køber, er på 177 kvm med en tilhørende terrasse på 200 kvm.

Oprindeligt skulle byggeriet af AARhus have været afslutet ved udgangen af 2018, men dårligt vejr har forsinket byggeriet, så tidsplanen for indflytning nu bliver i løbet af 1. halvår 2019.

– Især vind har betydet, at det har været umuligt at hejse betonelementer op, men sådan er vilkårene, når man bygger ved vandet, siger Rune Kilden.

Nybolig Bruuns Bro står for salget af boligerne i AARhus.

Læs også Dokk1 i Aarhus bygget en halv gang for stor – byrådsmedlem kritiserer

Læs også A. Enggaard og PKA opfører ny bydel på 57.000 kvm i Aarhus

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder