Landsformand Tony Christrup, Byggesocietetet. Foto: Wilfred Gachau

Tony Christrup skal være direktør for byudvikling og public affairs i Arkitektgruppen

Der skal ikke længere stå “udviklingsdirektør i Arkitektgruppen”, men “direktør med ansvar for strategisk byudvikling, public affairs og market relations i Arkitektgruppen” på Tony Christrups CV.

Arkitektgruppen går efter blandt andet at have været stærkt involveret i udviklingen af hele kvarterer i Ørestad og på Amager og bygget huse ud fra en cirkulær tankegang i samarbejde med NREP og Lendager Arkitekter nu hele vejen og frigør Tony Christrup fra det daglige projektansvar.

– Arkitektgruppen ønsker at styrke sin organisation og virksomhedens dialog med omverdenen, hvilket blandt andet indebærer, at Arkitektgruppen skal tættere på alle aktører i markedet for at være sikker på, at selskabet ligger helt i front, både hvad angår kvaliteten i det faglige arbejde men også i forhold til at opdage nye strømninger, tendenser og ønsker hos kunderne.

– Samtidig er der et behov for at få et tættere forhold til potentielle investorer, embedsværket og det politiske system, så Arkitektgruppen kan fastholde og udbygge sin markedsposition, siger adm. direktør Robin Feddern, Arkitektgruppen.

Tony Christrup har stor erfaring med hele det politiske miljø fra sine år som formand for Byggesocietetet. Han forbliver medlem af Arkitektgruppens direktion og refererer direkte til adm. direktør Robin Feddern.

Læs det store eksklusive interview med Tony Christrup om hans tilgang til markedet i Estate Magasins årsnummer 2017 – tryk her (artiklen begynder på side 18)

Læs også Arkitektgruppen åbner kontor i Aarhus og ansætter projektudviklingschef fra Casa

Læs også: Endnu et milliard-joint-venture mellem NREP og Arkitektgruppen på vej på Amager

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder