Lars Autrup bliver ny direktør for arkitektforeningen

Om små to måneder er Annette Blegvad ikke længere konstitueret direktør i Akademisk Arkitektforening. Det sker, når den 50-årige arkitekt MAA Lars Autrup bliver ny direktør for arkitektforeningen.

– Jeg vil stå i spidsen for en standsforening, som interesserer sig for alle sine medlemmer. En forening, der repræsenterer, inspirerer og udfordrer arkitekter i hele landet og i alle ender af det arkitektfaglige spektrum. Jeg glæder mig til at videreføre Arkitektforeningens arbejde med at fremme arkitektonisk kvalitet overalt i samfundet, siger den nye direktør i en pressemeddelelse.

Lars Autrup kommer fra en stilling som projektchef i Realdania, hvor han har været ansat i 8 år. Før det har han arbejdet som tegnestuechef på Gottlieb Paludan Architects og er desuden aktiv i Arkitektforeningens konkurrenceudvalg.

Akademisk Arkitektforening har godt 7.000 medlemmer.

Læs også Bjarke Ingels modtager Arkitektforeningens æresmedalje





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder