Avedøre Flyveplads. Foto: Freja Ejendomme

Avedøre Flyveplads til salg i budrunde med en minimumspris på 4 millioner kr.

I begyndelsen af december 2017 oplyste Freja Ejendomme, at den tidligere flyveplads i Avedøre, der består af en flyveplads og to fredede bygninger opført i henholdsvis i 1918 og 1942, var sat til salg.

Nu oplyser selskabet, at stor interesse for Avedøre Flyveplads betyder, at området bliver sat til salg gennem en budrunde.

– Vi har oplevet en virkelig stor interesse for ejendommen. Folk synes, det er en spændende ejendom. Vi har fået henvendelser fra alt fra flyentusiaster, oplagsvirksomheder, developere og investorer til firmaer på udkig efter lagerplads tæt på København, siger erhvervsmægler i Freja Ejendomme Lars Hansen til freja.biz.

Avedøre Flyveplads har et grundareal på 97.602 kvm. På grunden er to bygninger på tilsammen 1.401 kvm. De to fredede bygninger er i dag lejet ud på tidsbegrænsede kontrakter, der senest udløber ultimo 2020.

Budfristen er den 26. marts. Minimumsbuddet er sat til 4 millioner kr. for den knap 10 ha store, fredede grund, der ligger ud til Gammel Køge Landevej i Brøndby Strand kun få hundrede meter fra vandet.

Freja Ejendomme A/S erhverver ejendomme fra staten og regionerne ud fra en målsætning om at videresælge med størst mulig avance. Selskabet er ejet af staten.

Læs også Freja sætter 100.000 kvm flyveplads til salg

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder