Estate Media –

Nyheder – Danmark

Lars Bernt har både stor kommerciel indsigt i moderne medieledelse og har samtidig interesse for strategisk udvikling. Han skal være med til at sikre, at Estate Media også fremover er ejendomsbranchens vigtigste videns- og medieselskab.

Lars Bernt bliver ny adm. direktør i Estate Media

Estate Media får ny adm. direktør. Valget er faldet på en erfaren medieprofil, der skal sørge for, at Estate Media fortsat vokser og udbygger sin position som ejendomsbranchens vigtigste vidensplatform

Kamilla Sevel

fredag 9. marts 2018 8:08

Lars Bernt bliver adm. direktør i Estate Media. Han kommer med en solid kommerciel erfaring fra mediebranchen med fokus på digitale platforme og skal være med til fortsat at gøre Estate Media til Danmarks stærkeste videns- og medievirksomhed for ejendomsbranchen

– Jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at tage Estate Media videre. Det bliver virkelig spændende at være med til at udvikle en så solid og respekteret virksomhed, som Estate Media er, og bidrage til at sikre den videre fremdrift og vækst, siger Lars Bernt.

Lars Bernt har senest været chef for eBay’s Bilbasen.dk samt tidligere blandt andet været adm. direktør for kino.dk og digital kommerciel direktør på TV2. Han har desuden en gedigen printbaggrund og har blandt andet været 12 år i Politikens Hus, været annoncedirektør i Egmont Magasiner og arbejdet med MetroXpress i flere europæiske lande. Det er altså en meget bred medieerfaring, som Lars Bernt tilfører Estate Media.

– Fremtiden ligger i smalle nichemedier, der kan levere præcis den viden, som brugerne har behov for. Estate Media har i dag en unik position i ejendomsbranchen, som jeg glæder mig meget til at være med til at udbygge og forankre i de kommende år, siger Lars Bernt.

Styrket ledelse fremadrettet
Lars Bernt afløser Kamilla Sevel, der har været adm. direktør i Estate Media siden efteråret 2015. Kamilla Sevel fortsætter som chefredaktør og vil fremover udgøre den daglige ledelse sammen med markedsdirektør Mira Trolle og Lars Bernt som adm. direktør. Estate Media er vokset markant de sidste 3 år og har haft en positiv udvikling på alle forretningsområder. Det er derfor et godt tidspunkt at styrke ledelsen yderligere på.

– Vi er utrolig glade for at kunne byde Lars Bernt velkommen i ledelsen. Vi har formået at etablere os som branchens vigtigste og samlende vidensplatform via estatemedia.dk, Estate Magasin og vores over 40 konferencer og seminarer. Den position vil vi gerne fastholde, og med valget af Lars Bernt sikrer vi os, at vi er rustet til fortsat vækst, siger stifter og nuværende adm. direktør i Estate Media, Kamilla Sevel.

Lars Bernt har bred medieerfaring, men skal nu for alvor til at lære ejendomsbranchen at kende.

– Vi kommer til at udgøre et meget stærkt ledelsesteam med flere forskellige typer af kompetencer herunder et indgående kendskab til ejendomsbranchen. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og ser frem til at udvikle alle vores produkter i samarbejde med Lars Bernt, siger markedsdirektør og partner Mira Trolle.

Lars Bernt er 50 år og bor i Hellerup. Han er bidt af cykling og er næstformand i Gentofte CC og er desuden en aktiv bruger af det københavnske kulturliv.

Lars Bernt tiltræder stillingen som adm. direktør den 3. april.

Estate Media er grundlagt i 2008 og er i dag en medievirksomhed med 8 medarbejdere. Estate Media er ejendomsbranchens vigtigste uafhængige medievirksomhed og udgiver magasinet Estate Magasin, det engelsksprogede Scandinavian Property Magazine og leverer daglige nyheder på www.estatemedia.dk. På estatekonference.dk lanceres løbende konferencer og seminarer og på årlig basis står Estate Media bag mere end 40 arrangementer, hvoraf de største er flagskibskonferencerne Ejendomsdagene og Boligdagene.

Kommentarer

Seneste nyt

MT Højgaard indgår kontrakt på 378 millioner kr. i Gladsaxe

Entreprenører, Bolig, Byggeri / mandag 17. december 2018

Niam køber 39.000 kvm ejendomsportefølje af Birch Ejendomme

Bolig, Investering, Transaktioner / mandag 17. december 2018

Gefion vil bygge 24.200 kvm ungdomsboliger og hotel på Amager

Byggeri, Investering, København / mandag 17. december 2018

Københavns Kommune vil åbne for potentielt 22.000 flere tagboliger

Bolig, Investering, København, Projektudviking / mandag 17. december 2018

Rambøll køber amerikansk virksomhed med 900 ansatte

Rådgivere, Virksomheder og mennesker / mandag 17. december 2018

Pensionskasse køber flerbrugerejendom i Herning til 97 millioner kr.

Pluss, Kontor, Transaktioner / mandag 17. december 2018

Kommende konferencer

Torsdag den 17. januar kl. 12:00

Boligdagene 2019

- turbulent marked, fællesskab og nye segmenter

Torsdag den 24. januar kl. 09:00

Forstædernes liv langs fremtidens ringbane

- milliarder i spil mellem Lyngby og Ishøj

Jobmarked

Nyeste opslag

   

Medarbejder til køb, salg og leje af ejendomme

       

Asset Manager

       

Projektchef til projektudvikling

       

Erfaren projektudvikler

       

Ejendomsadministrator for Castellum

   

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland