Estate Media –

Nyheder – Danmark

Butikker på Købmagergade 45-47. Foto: Nybolig Erhverv.
Butikker på Købmagergade 45-47. Foto: Nybolig Erhverv.

Aberdeen Standard sælger Købmagergade 45 for 565 millioner kr. til tysk fond

Ejendommen Købmagergade 45-47 er blevet solgt i en udenlandsk transaktion mellem Aberdeen Standard og tyske Aachener Grundvermögen. Salget er et resultat af samarbejdet mellem Nybolig Erhverv København og Savills. 

Kamilla Sevel

mandag 26. februar 2018 13:00

De senere år har budt på en markant fremgang for Nybolig Erhverv København, som for alvor har fået etableret sig som en førende spiller på Strøget. Senest har Nybolig Erhverv København i samarbejde med Savills, rådgivet Aberdeen Standard Investments (tidligere Aberdeen og Standard Life) i forbindelse med salget af ejendommen Købmagergade 45-47.

Den 5.996 kvm. store ejendom, som er beliggende på hjørnet af Købmagergade og Skindergade, er blevet solgt til en pris på 565 millioner kr. Der er tale om en kombineret retail- og boligejendom, som fremstår nyistandsat, færdigudviklet og fuldt udlejet. Blandt de nuværende lejere er anerkendte internationale brands som Calvin Klein, H&Ms Weekday samt JD Sports’ Size.

Køber er det tyske kapitalforvaltningsselskab, Aachener Grundvermögen, som siden 1973 har opkøbt centralt beliggende ejendomme i de større byer i Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland. Med købet af Købmagergade 45-47 har Aachener Grundvermögen gjort deres første, men formentlig ikke sidste, investering på det danske ejendomsmarked. Investeringsstrategien i Danmark er langsigtet – Aachener Grundvermögen forventer derfor heller ikke et hurtigt videresalg af ejendommen.

– Det er en attraktiv ejendom på en af Københavns mest eftertragtede placeringer, hvorfor der er tale om en sikker investering med et stort vækstpotentiale. Endvidere har de aktuelle retail-lejere indgået lange kontrakter, hvilket sikrer køber et langsigtet og stabilt cash flow, siger David Hauge, Associate Director hos Nybolig Erhverv København om salget.

Foruden Nybolig Erhverv Københavns arbejde med køb og salg af investeringsejendomme på Strøget, arbejder virksomhedens Tenant Representation-afdeling aktuelt med et antal internationale brands, som ønsker at etablere sig som lejere på Strøget i København.

 

( Besøgt 1.905 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Udenlandske investorer køber ejendom for knap 200 millioner kr.

Pluss, Investering, Transaktioner / mandag 26. oktober 2020

Britiske M7 finder lejer til 14.000 kvm lager ved København

Industri og logistik, Udlejning / mandag 26. oktober 2020

Ejendomsfamilier tjener over 80 millioner kr. på fem år

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / mandag 26. oktober 2020

Olav de Linde med første bygge- og udlejningsprojekt i Odense

Bolig, Byggeri, Investering, Odense / mandag 26. oktober 2020

Trio bag første fælles boligområde

Bolig, Byggeri, Transaktioner / mandag 26. oktober 2020

Investorkreds køber 10 erhvervsbygninger i Vejle

Investering, København, Transaktioner / fredag 23. oktober 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 27. oktober kl. 09:00

Investering i fremtidens almene boliger

- grønne renoveringer for milliarder i den blandede by

Tirsdag den 3. november kl. 09:00

Boliglejeret

- de væsentlige og grundlæggende principperEstate Podcast

Seneste nyheder