Butikker på Købmagergade 45-47. Foto: Nybolig Erhverv.
Butikker på Købmagergade 45-47. Foto: Nybolig Erhverv.

Aberdeen Standard sælger Købmagergade 45 for 565 millioner kr. til tysk fond

De senere år har budt på en markant fremgang for Nybolig Erhverv København, som for alvor har fået etableret sig som en førende spiller på Strøget. Senest har Nybolig Erhverv København i samarbejde med Savills, rådgivet Aberdeen Standard Investments (tidligere Aberdeen og Standard Life) i forbindelse med salget af ejendommen Købmagergade 45-47.

Den 5.996 kvm. store ejendom, som er beliggende på hjørnet af Købmagergade og Skindergade, er blevet solgt til en pris på 565 millioner kr. Der er tale om en kombineret retail- og boligejendom, som fremstår nyistandsat, færdigudviklet og fuldt udlejet. Blandt de nuværende lejere er anerkendte internationale brands som Calvin Klein, H&Ms Weekday samt JD Sports’ Size.

Køber er det tyske kapitalforvaltningsselskab, Aachener Grundvermögen, som siden 1973 har opkøbt centralt beliggende ejendomme i de større byer i Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland. Med købet af Købmagergade 45-47 har Aachener Grundvermögen gjort deres første, men formentlig ikke sidste, investering på det danske ejendomsmarked. Investeringsstrategien i Danmark er langsigtet – Aachener Grundvermögen forventer derfor heller ikke et hurtigt videresalg af ejendommen.

– Det er en attraktiv ejendom på en af Københavns mest eftertragtede placeringer, hvorfor der er tale om en sikker investering med et stort vækstpotentiale. Endvidere har de aktuelle retail-lejere indgået lange kontrakter, hvilket sikrer køber et langsigtet og stabilt cash flow, siger David Hauge, Associate Director hos Nybolig Erhverv København om salget.

Foruden Nybolig Erhverv Københavns arbejde med køb og salg af investeringsejendomme på Strøget, arbejder virksomhedens Tenant Representation-afdeling aktuelt med et antal internationale brands, som ønsker at etablere sig som lejere på Strøget i København.

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder