Estate Media –

Nyheder – Danmark

Butikker på Købmagergade 45-47. Foto: Nybolig Erhverv.
Butikker på Købmagergade 45-47. Foto: Nybolig Erhverv.

Aberdeen Standard sælger Købmagergade 45 for 565 millioner kr. til tysk fond

Ejendommen Købmagergade 45-47 er blevet solgt i en udenlandsk transaktion mellem Aberdeen Standard og tyske Aachener Grundvermögen. Salget er et resultat af samarbejdet mellem Nybolig Erhverv København og Savills. 

Kamilla Sevel

mandag 26. februar 2018 13:00

De senere år har budt på en markant fremgang for Nybolig Erhverv København, som for alvor har fået etableret sig som en førende spiller på Strøget. Senest har Nybolig Erhverv København i samarbejde med Savills, rådgivet Aberdeen Standard Investments (tidligere Aberdeen og Standard Life) i forbindelse med salget af ejendommen Købmagergade 45-47.

Den 5.996 kvm. store ejendom, som er beliggende på hjørnet af Købmagergade og Skindergade, er blevet solgt til en pris på 565 millioner kr. Der er tale om en kombineret retail- og boligejendom, som fremstår nyistandsat, færdigudviklet og fuldt udlejet. Blandt de nuværende lejere er anerkendte internationale brands som Calvin Klein, H&Ms Weekday samt JD Sports’ Size.

Køber er det tyske kapitalforvaltningsselskab, Aachener Grundvermögen, som siden 1973 har opkøbt centralt beliggende ejendomme i de større byer i Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland. Med købet af Købmagergade 45-47 har Aachener Grundvermögen gjort deres første, men formentlig ikke sidste, investering på det danske ejendomsmarked. Investeringsstrategien i Danmark er langsigtet – Aachener Grundvermögen forventer derfor heller ikke et hurtigt videresalg af ejendommen.

– Det er en attraktiv ejendom på en af Københavns mest eftertragtede placeringer, hvorfor der er tale om en sikker investering med et stort vækstpotentiale. Endvidere har de aktuelle retail-lejere indgået lange kontrakter, hvilket sikrer køber et langsigtet og stabilt cash flow, siger David Hauge, Associate Director hos Nybolig Erhverv København om salget.

Foruden Nybolig Erhverv Københavns arbejde med køb og salg af investeringsejendomme på Strøget, arbejder virksomhedens Tenant Representation-afdeling aktuelt med et antal internationale brands, som ønsker at etablere sig som lejere på Strøget i København.

 

Kommentarer

Seneste nyt

Ugen i Ejendom: Politianmeldelse bør føre til selvransagelse i branchen

Ugen i ejendom / lørdag 23. juni 2018

Investor køber tidligere DR-ejendom på 33.655 kvm

Transaktioner / fredag 22. juni 2018

Casa forfremmer 2 udviklere til direktører

Entreprenører, Virksomheder og mennesker / fredag 22. juni 2018

1 ud af 3 tror ikke ledelsen i ejendomsbranchen er digital kompetent

PropTech / fredag 22. juni 2018

Ejer får lov til at udvide shoppingcenter med 19.000 kvm

Butik, Investering / fredag 22. juni 2018

Succesfuldt fransk hotelkoncept vil gerne ekspandere i Danmark

Pluss, Hotel / torsdag 21. juni 2018

Kommende konferencer

Tirsdag den 14. august kl. 09:00

Persondataforordningen

- erfaringer med GDPR i ejendomsbranchen

Torsdag den 16. august kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge

- Udvikling og investering

Jobs

Jobmarked

 

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland