Estate Media –

Nyheder – Danmark

Arkitektgruppen åbner kontor i Aarhus og ansætter projektudviklingschef fra Casa

Arkitektgruppen har hovedsæde i Odense og åbner efter flere års fokus på København nu et udviklingskontor i Aarhus. Det nye kontor får adresse i Aarhus City Tower. Nyheden bunder i en strategi om øget vækst gennem en større geografisk spredning og øget fokus på udvikling af nye projekter i Jylland.

Martin Burlund

fredag 23. februar 2018 11:02

Arkitektgruppen har pr. 1 februar ansat Claus Schovgaard Rasmussen som projektudviklingschef i en nyåbnet afdeling i Aarhus. Claus Schovgaard Rasmussen kommer fra en lignende stilling hos Casa, hvor han i 7 år har været med til at udvikle flere større ejendomsprojekter som Valdemars Have og Skovbakken i Aarhus, Rambøll-domicil i Esbjerg og Sundmolen i København.

Claus Schovgaard Rasmussen, som er uddannet i Danske Bank og ejendomsmægler, har mange års erfaring i branchen gennem ansættelser hos bl.a. også NCC og Nordicom. Aarhus-kontoret har desuden projektchef Steffen Boye tilknyttet og sammen ser de frem til at indtage byen og Østjylland.

Jylland er dog ikke et helt fremmed område for Arkitektgruppen, som har udviklet flere projekter i bl.a. Aalborg, Fredericia og Aarhus. I 2017 gik selskabet i jorden med første etape af et større projekt på havnen i Horsens: Havnefronten med 87 udsigtslejligheder lige ved lystbådehavnen. Selskabet, der blev stiftet tilbage i 1986, har mere end 6000 boliger på bagen i hele landet.

– I en årrække har vi primært fokuseret på Hovedstadsområdet, hvor vi for tiden har en samlet aktivitet på over 1000 boliger. Vi vil fortsat udvikle vores aktivitetsniveau i hovedstadsområdet, men glæder os til nu at videreføre den succes, vi har oplevet i København til Østjylland. Aarhus er på mange måder lige så interessant som København og byder på mange spændende udviklingsmuligheder. Med en erfaren mand på posten, er det vores mål at skabe øget vækst; både alene og i nye, lokale partnerskaber, siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

Læs også: Endnu et milliard-joint-venture mellem NREP og Arkitektgruppen på vej på Amager

Kommentarer

Seneste nyt

Ugen i Ejendom: Politianmeldelse bør føre til selvransagelse i branchen

Ugen i ejendom / lørdag 23. juni 2018

Investor køber tidligere DR-ejendom på 33.655 kvm

Transaktioner / fredag 22. juni 2018

Casa forfremmer 2 udviklere til direktører

Entreprenører, Virksomheder og mennesker / fredag 22. juni 2018

1 ud af 3 tror ikke ledelsen i ejendomsbranchen er digital kompetent

PropTech / fredag 22. juni 2018

Ejer får lov til at udvide shoppingcenter med 19.000 kvm

Butik, Investering / fredag 22. juni 2018

Succesfuldt fransk hotelkoncept vil gerne ekspandere i Danmark

Pluss, Hotel / torsdag 21. juni 2018

Kommende konferencer

Tirsdag den 14. august kl. 09:00

Persondataforordningen

- erfaringer med GDPR i ejendomsbranchen

Torsdag den 16. august kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge

- Udvikling og investering

Jobs

Jobmarked

 

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland