Colliers finder ny lejer til 5000 kvm tidligere Niras-domicil

Itadel – det tidligere TDC Hosting – flytter fra Sletvej i Tranbjerg til Skanderborgvej den 1. april 2018 med sine cirka 250 medarbejdere.

For Itadel bliver det nye domicil en vigtig del af virksomhedens corporate brand og identitet. Her betegner man således flytningen som en fysisk manifestation og et vigtigt led i opbygningen af et selvstændigt brand og en egen kultur.

– Flytningen er med til at understrege, at vi er en selvstændig virksomhed og ikke længere en del af TDC, siger Allan Jakobsen, CEO Itadel.

Han fortæller desuden, at det at kunne tilbyde medarbejderne en arbejdsplads i moderne omgivelser, har stor betydning for fastholdelse og rekruttering.

– De nye lokaler fremstår lyse og åbne, og det fremmer medarbejdernes trivsel samtidig med det afspejler, hvilken type virksomhed vi er, nemlig en moderne it-virksomhed, siger Allan Jakobsen.

For nyligt meldte Ejendomsforeningen Danmark ud, at erhvervsmæglerne har historisk høje forventninger til markedet for kontorejendomme i 2018. Hos Colliers International i Aarhus kan erhvervsmægler Michael O. Andreasen nikke genkendende til det optimistiske syn på fremtiden.

– Økonomien ser meget positiv ud og beskæftigelsen stiger, det smitter af på efterspørgslen på kontorlokaler, så der er rift om de gode kontorejendomme også i Aarhus, siger Michael O. Andreasen.

– Som vi meldte ud lige inden jul, så står udbuddet af kontorlokaler ikke mål med efterspørgslen. Årsagen er – foruden væksten i beskæftigelsen – at der er sket en del konverteringer fra erhverv til bolig, og vi oplever desuden en efterspørgsel efter lokaler til hoteller eller anden form for overnatningsmuligheder, så alt i alt kniber det med at finde kvadratmeter nok i den eksisterende bygningsmasse til netop kontorformål, siger han.

Læs også: Colliers og Sadolin & Albæk: Stor konkurrence om investeringerne vil præge 2018





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder