Newsec Datea skal udleje 125 boliger for NREP i Ørestad Syd

I Ørestad Syd tæt på natur og metro direkte til Københavns centrum er Newsec Datea nu klar med et nyt udlejningsprojekt. Newsec Datea har indgået aftale med konsortiet AG-NREP om at udleje 125 boliger i den nye ejendom Nordhuset på Richard Mortensens Vej, som NREP har opført i samarbejde med Arkitektgruppen.

– Arkitektgruppen har været med i udviklingen af Ørestad Syd fra starten, hvor vi har bygget omkring 650 nye boliger siden 2010. Ørestad Syd er et område, hvor visionerne virkelig er lykkedes, og en interessant ny bydel er blevet skabt med en blanding af natur og kultur. Vi er overbevist om, at lejlighederne i Nordhuset hurtigt bliver lejet ud, siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen, der er en del af AG-NREP.

Nordhuset ligger med direkte udsigt over Kalvebod Fælled og bygningen rummer 2-5-værelses lejligheder fra 65-149 kvm – heriblandt duplexlejligheder på 1. og 2. sal med egen sydvendt terrasse i lukket gårdrum og 2-værelses egoistlejligheder på 9. og 10. sal med udsigt over fælleden og byen.

Under det fælles gårdanlæg findes er stort p-hus, som drives af By og Havn.

Den første etape af boligerne er klar til indflytning i maj og bliver allerede nu præsenteret på hjemmesiden nordhuset.com, ligesom der løbende holdes åbent hus-arrangementer.

Læs også: Arkitektgruppen og NREP afslutter 50.000 kvm karrebyggeri i Ørestad Syd





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder