(Foto: letbanen.dk)

Tidligere konservativ politiker ny formand for Aarhus Letbane

Sidste år meddelte bestyrelsesformanden for Aarhus Letbaned, Johnny B. Hansen, at han ville trække sig. Denne beslutning kom ikke på baggrund af det kaotiske forløb omkring åbningen af letbanen, men derimod fordi hans virksomhed bød ind på driften af Odense Letbane i konkurrence med Keolis, der driver Aarhus Letbane.

Den nye bestyrelsesformand hedder Steen Stavnsbo, og det er en mand, som aarhusianerne kender godt, da han har siddet i byrådet for De Konservative i den seneste valgperiode.

– Jeg er meget glad for, at Steen Stavnsbo har sagt ja til at overtage posten. Han er en knalddygtig bestyrelsesformand. Nu skal han stå i spidsen for, at vi får den sidste del af letbanens første etape ud at køre, og at vi får en god drift af den. Og så skal han kigge fremad på næste etape af letbanen, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Steen Stavnsbos fokus som formand vil i første omgang være, at letbanen får sikret en klar og troværdig tidsplan for færdiggørelsen af etape 1 og at vi hurtigst muligt har letbanedrift til både Odder og Grenaa.

– Der er en forståelig utålmodighed, og vi skal derfor sikre en god løbende kommunikation. Her vil jeg gerne spille en central rolle i dialogen med de berørte kommuner og regionen samt de statslige instanser. Men herudover vil jeg også i et længere perspektiv lægge stor vægt på en styrket dialog med erhvervslivet og andre interessenter, så vi sikrer, at letbanens kæmpe potentiale for at bidrage til udviklingen i Østjylland forløses fuldt ud, siger Steen Stavnsbo.

Læs også: Aarhus har fået nyt netværk for ejendomsbranchen





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder