Living Development vil bygge 75 lejligheder til seniorsegment på grund i Odense

Køberen af grunden på Rugårdsvej i Odense, Living Development, har planer om at rive grundens bygninger ned og dermed skabe plads til et nyt 4-etagers lejlighedskompleks med i alt 75 lejligheder.

– Med vores nye lejlighedskompleks på Rugårdsvej vil vi gerne give den lidt ældre del af befolkningen mulighed for at komme tæt på centrum, når deres børn er flyttet hjemmefra. Par i alderen 50+ er et overset segment her i byen, men vi er sikre på, at de modne par vil nyde den centrale placering, som gør det nemt at udforske dejlige Odense og de mange oplevelser, som byen byder på, siger direktør for Living Development, Lars Klitgaard.

At de 75 nye lejligheder henvender sig til par uden hjemmeboende børn, kommer også til udtryk i størrelserne på lejlighederne, der bliver mellem 65 og 105 kvadratmeter.

Living Development er i gang med at få de sidste ting på plads, inden de nuværende bygninger skal rives ned i slutningen af 2018. Det nye byggeri påbegyndes i starten af 2019, og lejlighederne forventes at være klar til indflytning i midten af 2020.

Læs også: PFA klar med 46 krav i seniorboligstandard





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder