NCAP åbner kontor i London efter tilknytning af britisk partner

Douglas Petheram bliver en del af teamet hos den Nordiske investeringsrådgiver, NCAP, i et skifte fra de Morgan & Co. Douglas vil fortsat have base i London og komplementerer derved NCAP’s eksisterende kontorer i Stockholm, København og Oslo.

– I forbindelse med mit arbejde hos Morgan & Co, har jeg haft øget fokus på Norden. Det at blive en del af NCAP, er for mig en spændende mulighed for at kunne tilbyde investorer og partnere adgang til større markedsviden og ressourcer i hele den nordiske region, siger Douglas Petheram.

NCAP er et specialiseret investerings- og asset management selskab med kontorer i Stockholm, København, Oslo og med en associeret partner i Helsinki. Teamet består af 7 partnere som er specialister i det nordiske ejendomsmarked.

Selskabet tilbyder alle former for lokale services for investorer, hvilke særligt omfatter aktiviteter som identifikation
af investeringsmuligheder, indhentning af markedsinformation, due diligence, dokumentation, etablering af finansiering og property management services.

– Vi er meget tilfredse med, at Douglas har valgt at blive en del af NCAP-teamet. Han har arbejdet i Norden i en del år og har et omfattende kendskab til markederne. Douglas har et særdeles godt og omfattende kontaktnet, som sammen med åbningen af vores kontor i London udgør en unik mulighed for NCAP. Det vil betyde, at vi kan knytte en tættere kontakt til vores UK-baserede investorer og generelt forøge kendskabet til vores profil som specialister i det nordiske marked, siger Björn Hallin, partner i NCAP.

Læs også: Investorer skyder 650 millioner kr. i Vanløses Galleria





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder