Christian Andreasen

Colliers International ansætter tidligere fodboldspiller som erhvervsmægler

Christian Andreasen, 29 år, er 1. februar tiltrådt som erhvervsejendomsmægler hos Colliers i Aarhus, hvor han indgår i virksomhedens specialistteam inden for Industri- og logistikejendomme.

Christian Andreasen er nyuddannet cand.jur. Han har under sin uddannelse arbejdet som fodboldagent efter en afsluttet tid som professionel fodboldspiller.   

– En juridisk kandidatuddannelse er en god baggrund for en erhvervsmægler. Derudover har Christian via sin karriere som professionel fodboldspiller vist, at han har evnen til at samarbejde på et hold og at han har et konkurrencegén, det er også en kvalitet for at få succes som mægler. Vi glæder os til at få ham som en del af holdet her i Aarhus, siger Johan Gottschalk og Jan Nickelsen, partnere og direktører, Colliers i Aarhus.

Læs også: Colliers International forfremmer tre medarbejdere





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder