Comwell i Aarhus
Comwell Aarhus

Comwell udvider med 200 værelser i Arkitema-tegnet bygning i Aarhus

Efterspørgslen på værelser og møder på Comwell Aarhus er så stor, at Comwell Hotels ønsker at udvide hotellet med en ny bygning. Udvidelsen rummer 198 værelser, sky bar, restaurant og flere mødefaciliteter. Bygningen kommer til at ligge i forlængelse af det nuværende hotel i Aarhus City Tower.

Ved opførelsen etableres der en ny og urban plads, der vil forbinde hotellet med Centralværkstedet og det nye boligområde Frederiks Plads, og oveni kommer der en gangbro over banelegemet, der skal forbinde området med det centrale Aarhus.

– En udvidelse af det nuværende hotel vil ikke alene tilføre den nye bydel omkring banegården en arkitektonisk, smuk bygning men også en urban plads, som kommer til at samle området mellem Centralværkstedet og Frederiks Plads, hvor man kan nyde byens pulserende liv, siger koncernchef Peter Schelde.

Med en central placering, en moderne indretning af HAY og sidenhen overtagelse af de unikke og historiske møde- og selskabslokaler i Centralværkstedet og Smedien, har Comwell Aarhus oplevet en stor efterspørgsel og en høj belægningsprocent.

Derfor har hotelkæden fremsendt et forslag til Aarhus Kommune til en udvidelse af det nuværende hotel. Forslaget består af en 15 etager høj og ikonisk tilbygning formet som en trekant med organiske, runde hjørner. Udvidelsen rummer 198 nye værelser, mødefaciliteter og restaurant.

– Vi er meget glade for den måde, vi er blevet modtaget på i Aarhus, siden vi åbnede Comwell Aarhus i 2014. Vi har gennem hele forløbet haft et fantastisk samarbejde med ejendommens ejer, familien Lorenzen, der også har givet os tilsagn på, at ville stå bag opførelsen af udvidelsen, siger Peter Schelde.

På de øverste to etager etableres der selskabslokaler, lounge og en sky bar, hvor man kan nyde en storslået udsigt over byen. Samtidig etableres der en gangbro over banelegemet, så hotellet forbindes med det centrale Aarhus.

Læs også: Zleep skal drive PensionDanmarks nye Skejby-hotel med 100 værelser

[konfernce id=132]





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder