Bandholm Hotel kåret som Danmarks bedste af gæsterne for 2. år i træk

Det er nu andet år i træk, at Bandholm Hotel bliver kåret som Danmarks bedste hotel af brugerne på verdens største hjemmeside for rejsebedømmelser, Tripadvisor. For ejer Joseph Kristiansen er netop TripAdvisor’s Travellers’ Choice Award et af de mest eftertragtede pejlemærker for hotellets succes

– Traveller’s Choice tages meget seriøst i branchen, da den afspejler hotelgæsternes egne bedømmelser af overnatningsstederne. TripAdvisor er dermed en troværdig guide for, hvor godt vi som virksomheder servicerer vores kunder. Derfor betyder TripAdvisor’s kåring netop enormt meget for os. Det er jo reelle brugeroplevelser, der ligger bag, siger Joseph Kristiansen.

Bandholm Hotel er i den senere tid, med topkarakter i 93 % af de over 500 anmeldelser, gået fra 4,5 bobler på TripAdvisor til 5 bobler – det maksimalt mulige. Bandholm Hotel ligger pt. nr. 1 i Danmark på Trivago, som samler anmeldelser fra andre sites. På de store bookingportaler ligger Bandholm Hotel også blandt Danmarks bedste, med henholdsvis 9,4 ud af 10 på Hotels.com og 9,2 ud af 10 på Booking.com.

Når man spørger Joseph Kristiansen, hvad der er nøglen bag Bandholm Hotels succes, har han en klar opskrift

– Vores koncept har vi kogt ned til to nøgleord: kærlighed og excellence. Kærlighed til stedet og ikke mindst vores gæster, som vi elsker at servicere – og excellence, at vi hver dag arbejder på at forbedre, forfine og raffinere oplevelsen for vores gæster, siger han.

Læs også: ATP vil bygge hotel i forhenværende Nordea-domicil ved Knippelsbro

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje