Estate Media –

Nyheder – Danmark

Dades igangsætter 184 boliger i Søborg – HHM skal bygge

HHM skal stå for at bygge 19.000 kvm boliger i 4-8 etager i størrelsen 75-120 kvm samt penthouselejligheder på 140 kvm. Det er den gamle Søborg Møbelfabrik, der skal omdannes til boligområde. Newsec Datea skal stå for udlejning af boligerne.

Martin Burlund

onsdag 31. januar 2018 18:04

Ejendomsselskabet Dades går nu i gang med at opføre 184 nye lejeboliger på den grund, som tidligere husede Søborg Møbelfabrik i Gladsaxe. Hovedparten af de gamle fabriksbygninger er revet ned, mens den oprindelige hovedbygning er bevaret. Den bliver nænsomt moderniseret og indrettes til erhvervslejemål for mindre virksomheder, butikker og cafeer i tilknytning til det nye boligområde.

De i alt 19.000 kvm nye boligejendomme opføres i 4-8 etager og kommer til at rumme lejligheder fra 75- 120 kvm samt enkelte penthouselejligheder på 140 kvm. Alle lejligheder får altan eller terrasse, og bygningerne samles omkring et stort grønt fællesareal. Der etableres endvidere parkeringspladser i forbindelse med byggeriet.

– Møbelfabrikken bliver et nyt, attraktivt område i Gladsaxe med både bolig og erhverv. Vi glæder os til at komme i gang med byggeriet, der ligger helt i tråd med vores strategi om at opføre flere familievenlige boliger i Storkøbenhavn og udvalgte byer, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades.

Dades har indgået kontrakt med HHM, som skal stå for byggeriet af de nye boliger. Dades samarbejder i forvejen med HHM om et boligprojekt i Hillerød.

– HHM ser meget frem til endnu engang at samarbejde med Dades om opførelsen af boliger. Vi er rigtig glade for, at Dades har valgt en byggeproces, hvor entreprenøren inddrages tidligt i processen. Når arkitekten, ingeniørens og entreprenørens kompetencer inddrages fra projekteringsstart, kan der projekteres og bygges løsninger, der er optimale i forhold til kvalitet og økonomi. Resultatet af denne proces sikrer både bygbarhed og et godt arbejdsmiljø, og det betyder, at forudsætninger og aktiviteter på byggepladsen er gennemtænkte og uden hovsaløsninger, siger Svend Pedersen, adm. direktør i HHM.

Erhvervsarealerne ventes klar til udlejning i starten af 2019, mens de nye boliger er færdigbyggede og klar til udlejning i foråret 2020. Newsec Datea kommer til at stå for udlejningen af både boliger og erhvervslokaler.

Læs også: Dades vil udvide butikscenter og bygge boliger på Farum Bytorv

Kommentarer

Seneste nyt

Transaktionsvolumen falder fra 30 til 19 milliarder kr. på halvt år

Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Svært at afsætte store lejligheder i København og Aarhus

Bolig / fredag 19. juli 2019

Internationale investorer går efter disse ejendomme i Danmark

Pluss, Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Colliers udvider vurderings- og rådgivningsteam til 30 mand

Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / torsdag 18. juli 2019

Google vil bygge mindst 15.000 boliger som led i byggeprojekt til 100 milliarder kr.

Pluss, Bolig, Investering / fredag 19. juli 2019

Estate Media Priserne: Fem kæmper om Projektprisen – giv din stemme

Estate Media Prisen / torsdag 18. juli 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Executive Assistant

       

Seneste nyheder



Tags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland