Dades igangsætter 184 boliger i Søborg – HHM skal bygge

Ejendomsselskabet Dades går nu i gang med at opføre 184 nye lejeboliger på den grund, som tidligere husede Søborg Møbelfabrik i Gladsaxe. Hovedparten af de gamle fabriksbygninger er revet ned, mens den oprindelige hovedbygning er bevaret. Den bliver nænsomt moderniseret og indrettes til erhvervslejemål for mindre virksomheder, butikker og cafeer i tilknytning til det nye boligområde.

De i alt 19.000 kvm nye boligejendomme opføres i 4-8 etager og kommer til at rumme lejligheder fra 75- 120 kvm samt enkelte penthouselejligheder på 140 kvm. Alle lejligheder får altan eller terrasse, og bygningerne samles omkring et stort grønt fællesareal. Der etableres endvidere parkeringspladser i forbindelse med byggeriet.

– Møbelfabrikken bliver et nyt, attraktivt område i Gladsaxe med både bolig og erhverv. Vi glæder os til at komme i gang med byggeriet, der ligger helt i tråd med vores strategi om at opføre flere familievenlige boliger i Storkøbenhavn og udvalgte byer, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades.

Dades har indgået kontrakt med HHM, som skal stå for byggeriet af de nye boliger. Dades samarbejder i forvejen med HHM om et boligprojekt i Hillerød.

– HHM ser meget frem til endnu engang at samarbejde med Dades om opførelsen af boliger. Vi er rigtig glade for, at Dades har valgt en byggeproces, hvor entreprenøren inddrages tidligt i processen. Når arkitekten, ingeniørens og entreprenørens kompetencer inddrages fra projekteringsstart, kan der projekteres og bygges løsninger, der er optimale i forhold til kvalitet og økonomi. Resultatet af denne proces sikrer både bygbarhed og et godt arbejdsmiljø, og det betyder, at forudsætninger og aktiviteter på byggepladsen er gennemtænkte og uden hovsaløsninger, siger Svend Pedersen, adm. direktør i HHM.

Erhvervsarealerne ventes klar til udlejning i starten af 2019, mens de nye boliger er færdigbyggede og klar til udlejning i foråret 2020. Newsec Datea kommer til at stå for udlejningen af både boliger og erhvervslokaler.

Læs også: Dades vil udvide butikscenter og bygge boliger på Farum Bytorv

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder