Arkitektgruppen køber grund til 15.000 kvm boliger i Odense

Tigergården i Odense er netop blevet erhvervet af Arkitektgruppen, der har købt ejendommen af Admiral Capital. Ejendommen ligger centralt på hjørnet af Nørregade og Østre Stationsvej midt imellem Odeon og Odense Banegård. Ambitionen er at bygge nyt på grunden, og nu igangsættes arbejdet med en ny lokalplan for området.

Arkitektgruppen forventer, at det kommende byggeri kommer til at indeholde i alt ca. 15.000  m2, hovedsageligt boliger, men også enkelte butikker i stueetagen.

– Der er allerede gjort en del forarbejde, ligesom der er indledt en god dialog med kommunen om, hvad der er bedst for Odense. Udgangspunktet er solidt, beliggenheden er fantastisk, og nu afsætter vi betydelige ressourcer og bruger vores mangeårige erfaring med byudvikling til at finde den rigtige løsning for Tigergården. Det nye byggeri skal løfte hele området både arkitektonisk og funktionelt. Vi glæder os meget til at komme i gang med arbejdet, siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

Tigergården ligger i forlængelse af Thomas B. Thriges Gade, der de senere år har gennemgået en stor forvandling under mottoet ”Fra gade til by”. Her er Arkitektgruppen også aktiv med byggeriet Terrassehusene, hvor 32 lejligheder står klar til indflytning til sommer.

Læs også: Nyt joint venture på Amager mellem NREP ogArkitektgruppen til 3,4 milliarder kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder