Fra venstre Niels Gram-Hanssen, Pedram Moghaddam, Dan Terkildsen, Tobias Vieth og Thomas Stampe.

Lundgrens klar til at tage markedsandele med fordobling af ejendomsafdeling

Lundgrens er med 14 nyansættelser kommet op på 30 ansatte i deres ejendomsafdeling. Med den større og bredere stab vil advokatvirksomheden være i stand til at påtage sig flere opgaver.

– Vi har fået en solid ejendomsafdeling, som med den nye styrke kan erobre markedsandele fra vores konkurrenter. Nu kan vi løfte endnu flere og større ejendomstransaktioner, hvilket er fint, for det er et utroligt spændende marked, men vores team er blevet bredere, så vi bedre kan udføre alt det rugbrødsarbejde, som følger med det almindelige arbejde, siger Thomas Stampe.

Det er særligt Danders & More, der er blevet decimeret i forbindelse med Lundgrens ekspansion i medarbejderstaben. Hele tre partnere – Tobias Vieth, Pedram Moghaddam og Dan Terkildsen – og medfølgende 10 medarbejdere skal have skrivebordsplads hos Lundgrens i januar.

Tobias Vieth og Pedram Moghaddam skal sidde i ejendomsafdelingen med fokus på hhv. transaktioner og entrepriseret, mens Dan Terkildsen er procesadvokat.

Også Lars Kjær fra Bech Bruun er blevet lokket til Lundgrens. Hos Bech Bruun var han beskæftiget med finansieringsret, ejendomstransaktioner og tinglysning.

Læs også: Ejendomspartnere fra Danders & More bliver del af Lundgrens

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder