2E Group sælger 230 boliger for 430 millioner kr. i Storkøbenhavn

2E Group har gennemført virksomhedens største salg nogensinde. De sælger 230 nyopførte boliger i Storkøbenhavn i én samlet handel til ca. 430 millioner kr.

Boligerne er beliggende i igangværende og nye byggeprojekter som 2E Group har i gang pt. i ”Nærheden” i Hedehusene, ”Green Park” i Glostrup, Skovlunde Torv og Residence Park i Farum. Boligerne afleveres allerede fra september måned i år og løbende frem til ultimo 2019.

– Vi oplever pt. meget stor efterspørgsel på vores boligprojekter såvel fra private og som her fra professionelle ejendomsinvestorer. Vores byggeprojekter er alle kendetegnet ved solid kvalitet og de rigtige beliggenheder i de attraktive områder udenfor Storkøbenhavn, som flere vælger at flytte ud i. Priserne her er betydeligt billigere end inde i København og infrastrukturen i omegnskommunerne er dertil rigtig gode og omegnskommunerne er meget opmærksomme på et højt serviceniveau overfor nye tilflyttere. Det tiltaler rigtig mange, siger adm. direktør Jesper Skovsgaard fra 2E Group.

Læs også: 2E Group skal bygge op til 300 boliger til en værdi af 700 millioner kr. i Egedal





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder