2E Group skal bygge op til 300 boliger til en værdi af 700 millioner kr. i Egedal

Efter længere tids stilstand hos Projekt Egedal By har 2E Group overtaget udbuddet og går snarest i gang med at opføre og sælge et sted mellem 250 og 300 byhuse, der er tegnet af Schmidt Hammer Lassen.

Opførelsen finder sted i et stort byudviklingsområde mellem Stenløse og Ølstykke i den nyopførte Egedal By, som er dannet rundt om Egedal Rådhus og Station.

Projektet har en værdi af cirka 700 millioner kroner.

– Vi etablerer salgskontor i Egedal By, hvor man som privat kan få sig en snak om den nye drømmebolig og høre nærmere om pris, beliggenhed og indflytningstidspunkt. De første boliger forventes allerede at stå klar til indflytning midt i 2019, fortæller Jesper Skovsgaard, direktør i ejendomsudviklingskoncernen 2E Group.

2E Group forventer at gå i gang med projektsalget af de første boliger til private i løbet af et par måneder. Mange af boligerne forventes også afsat til professionelle ejendomsinvestorer. Og fra den side er der interesse for det spændende projekt, hvor der allerede meldes om indledte forhandlinger.

Aktuelt er 2E Group også ved at opføre boliger på den gamle Farum Kaserne-grund og i Nærheden i Høje Taastrup.

– Vi er begejstrede for, at det lykkedes at tiltrække en meget erfaren bygherre til Egedal By. Med 2E Groups køb begynder bykernen i Egedal By for alvor at tage form som en moderne bydel med flotte bæredygtige boliger mellem grønne byrum. Samtidig får vi et godt miks mellem ejer- og lejeboliger i bydelen, så der bliver plads til alle, siger borgmester i Egedal Kommune, Karsten Søndergaard.

Borgmesteren mener, at den nye bydel i den grad afspejler kommunens vision og brandingstrategi, der bl.a. sigter mod at skabe tilflytning til nye byområder, hvor boligerne ‘skaber rammen om et velfungerende familieliv i alle livets former og faser’.

(Foto: Schmidt Hammer Lassen)

2E Group begrunder overtagelsen af projektet i Egedal By, hovedstadsområdets næststørste byudviklingsprojekt, således:

– Hos 2E lægger vi vægt på nøje at udvælge de locations, som vi ønsker at bygge smukke boliger på. Det har selvfølgelig noget at gøre med god beliggenhed og udsigt. Men også adgang til gode institutioner, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, togforbindelser og transporttid til eksempelvis København – samt ikke mindst nem og tæt adgang til natur, siger Jesper Skovsgaard.

– Det har vi fundet i Egedal By, hvor kommunen agerer professionelt og har fokus på vækst, og grundpriserne heldigvis endnu er rimelige for f.eks. småbørnsfamilierne. Vi er derfor overbeviste om, at Egedal By som ny bydel bliver en fremtidig magnet for netop børnefamilier, par og seniorer, der ønsker høj kvalitet til rimelige priser. Trenden er netop nu ifølge flere analysefirmaer, at børnefamilier flytter ud af København til omegnskommunerne. I den trend passer Egedal perfekt, siger Jesper Skovsgaard.

Læs også: Omegnskommuner forfærdede over nye regler for boliglån – frygter opbremsning af markedet

Læs også: Entasis skal tegne ny 505.000 kvm. københavnsk bydel

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder