Estate Media –

Nyheder – Danmark

Fra venstre: Ib Hou, Ann-Helene Kappel Nilsson, Rasmus Klausen, Jesper Wegener, Sammy Kiraz

H+Arkitekter skifter adm. direktør efter 32 år med Ib Hou på toppen

Stifteren af H+Arkitekter Ib Hou træder tilbage som adm. direktør for den københavnske tegnestue for i stedet at tage plads i bestyrelsen. Den nye mand på posten er Rasmus Klausen, der har været i virksomheden siden 2001.

Martin Burlund

søndag 14. januar 2018 9:39

Efter en fordobling af medarbejderantallet på få år ruster H+Arkitekter sig til fremtiden med en skærpet fordeling af ledelsesansvaret partnerne imellem og en udvidelse af staben af nøglemedarbejdere.

I partnerkredsen bliver Rasmus Klausen ny administrerende direktør, arkitekt Jesper Wegener får som ny projektdirektør ansvar for større projekter og bygherrerådgivning, arkitekt Ann-Helene Kappel Nilsson fortsætter som kreativ direktør med ansvar for akkvisition og projektudvikling mens associeret partner Sammy Kiraz bliver teknisk direktør med ansvar for rammeaftaler og projektplanlægning.

Stifter Ib Hou får en fremtrædende plads i bestyrelsen og vil fortsat være en del af tegnestuen med projektledelsesansvar for samarbejder og partnerskaber, primært inden for det private marked. Samtidig har flere nøglemedarbejdere fået nye roller som projektledere inden for tegnestuens vækstområder.

Rasmus Klausen har været en del af H+Arkitekter siden 2001, fra 2008 som partner og medindehaver.

– Vi vil først og fremmest fokusere på at videreudvikle den profil, vi har inden for offentligt byggeri, særligt inden for kontor-, undervisnings- og laboratoriebyggeri, hvor vi efter en målrettet satsning har oplevet stor vækst de seneste år. Også forretningsområder som ekstern byggeledelse, bygningssyn og indretningsopgaver har betydet meget for omsætningen, der voksede til 63 millioner kr. i 2016. Vores mål er at være en markant spiller i markedet inden for vores vækstområder og at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere, og det mener vi, at denne nye omstrukturering vil hjælpe med, siger Rasmus Klausen.

Arkitektonisk har tegnestuen fokus på at højne æstetikken og kvaliteten i ‘hverdagsarkitekturen’.

– Vi vil arbejde med de byggerier, alle på et eller andet tidspunkt vil møde, og som langt de fleste af os bruger en stor del af vores tid i – alt det, vi har en hverdag i. Hverdagens arkitektur er væsentlig for vores livskvalitet, men fylder forsvindende lidt i den arkitektoniske debat og det vil vi gerne gøre noget ved – man kan sige, at vi ikke er blege for at tage hverdagen på os som begreb og ideologi f0r vores arkitektoniske virke, siger Ann-Helene Kappel Nilsson.

I september voksede tegnestuen ud af lokalerne på Østerbro og flyttede til Hillerødgade 30B i de gamle Novo-fabrikker på Nørrebro. Her beskæftiger tegnestuen ca. 45 medarbejdere der primært arbejder med opgaver for offentlige bygherrer, pensionskasser, boligselskaber og større, professionelle bygherrer inden for de fire forretningsområder – arkitektur, indretning, byggeledelse og bygningssyn.

Læs også: Glæde hos H+Arkitekter efter ny rammeaftale med Københavns Universitet

Kommentarer

Seneste nyt

KP Huse vil bygge 500 boliger og campus til 1,5 milliarder kr. i Helsingør

Projektudvikling, Bolig, Byudvikling / torsdag 22. marts 2018

Nyt udviklingsselskab har tidligere EDC-direktør i bestyrelsen

Virksomheder og mennesker / torsdag 22. marts 2018

Hvad vil nordmænd gerne vide om Danmark? Se TV-indslag fra norske Estate Play

Mipim / torsdag 22. marts 2018

BaseCamp Student bygger 639 studieboliger i Lyngby i projekt til over 530 millioner kr.

Bolig / torsdag 22. marts 2018

Gefion ansætter ansvarlig for gruppens største projekt med 40.500 etagemeter

Virksomheder og mennesker / torsdag 22. marts 2018

Hidtil største boligprojekt i Carlsberg Byen næsten udsolgt

Bolig, Byudvikling, København / torsdag 22. marts 2018

Kommende konferencer

Tirsdag den 10. april kl. 09:00

Finansiering af ejendomme

- strukturering, fremskaffelse og nye aktører

Torsdag den 12. april kl. 09:00

Udvikling af senior- og plejeboliger

- byggeri til fremtidens beboere mod 2030

Jobmarked

 

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland