Estate Media –

Nyheder – Danmark

Søren Stensdal køber sig nu ind Asset Management branchen via en aktiepost Cura Management. Her fotograferet af Wilfred Gachau.

Stensdal køber sig ind i Cura Management

Før nytår opsagde Lars Frederiksen direktørposten i Fast Ejendom, der blandt andet ejer en række ejendomme i centrum af København. Nu står det klart, at det skyldes, at Søren Stensdal, Michael Gaarmann og Lars Frederiksen er gået sammen om at blive den nye ejerkreds bag asset management firmaet Cura Management, som Lars Frederiksen hidtil har drevet på sidelinien efter bruddet med Bjarne Lynge Pedersen, der udtrådte i 2013.

Kamilla Sevel

torsdag 11. januar 2018 10:05

Cura Management starter 2018 med at skifte ud i ejerkredsen, da partnerne bag Newsec Egeskov & Lindquist, som en konsekvens af svenske Newsecs køb af Datea og dermed en form for “søsterselskab” på asset management området, har valgt at sælge sine aktier i virksomheden. Stensdal Group har købt hovedparten af aktierne, mens en mindre del er solgt til advokat Michael Gaarmann, der er partner i Lundgrens.

– Cura Management har omfattende erfaring med servicering af særligt internationale ejendomsinvestorer på det danske marked. Det er et segment, der oplever markant vækst, og som jeg ser fortsat meget betydelige udviklingsmuligheder i. Jeg glæder mig til at bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden i nært samarbejde med Lars Frederiksen og Michael Gaarmann, siger Søren Stensdal, der i forvejen ejer en lang række større og mindre ejerandele i forskellige virksomheder herunder Tetris.

Lars Frederiksen ejer som hidtil 50 procent af Cura Management og har desuden valgt at fokusere 100 procent på virksomheden ved i december måned 2017 at opsige sin direktørpost i ejendomsselskabet Fast Ejendom Danmark. Bestyrelsen består herefter af formand Michael Gaarmann, Søren Stensdal og Lars Frederiksen.

Cura Management servicerer både danske og udenlandske ejendomsinvestorer med professionel ejendomsadministration og avanceret rapportering:

– Med internationale klienter som Catella Real Estate, Orange investment managers og CapMan føler vi, at vi har fået fat i en meget interessant del af markedet, som vi vil satse endnu stærkere på i det nye år. Internationale ejendomsinvestorer stiller høje krav til blandt andet den løbende rapportering. Det er vores spidskompetence, og det kommer selvfølgelig også vores danske klienter til gode; de får samme professionelle behandling og mulighed for samme avancerede rapportering som vores udenlandske klienter .

Den individuelle og fokuserede servicering af klienterne vil fortsat kendetegne Cura Management:

– I det nuværende marked for ejendomsadministration sker der en betydelig konsolidering mod færre og større enheder. Det er en helt nødvendig udvikling, men det er vores overbevisning, at der både er plads til og behov for mindre og mere specialiserede ejendomsforvaltere, der kan prioritere klienternes behov for en personlig og individuel service.

 

Cura Management er stiftet i 2004 og har kontinuerligt beskæftiget sig med ejendomsforvaltning og rapportering. Indtil 2013 i et partnerskab mellem Bjarne Lynge og Lars Frederiksen, som tidligere er kendt fra især sin direktørpost i ATP Ejendomme.

Læs også Stensdal Group tjente 50 millioner kr. i 2017

 

Kommentarer

Seneste nyt

Ugen i Ejendom: Ny konsolideringsbølge skyllede henover ejendomsbranchen

Ugen i ejendom / lørdag 22. september 2018

Svenske Ikano har fundet sit første projekt i Danmark

Bolig, Byggeri, Investering / fredag 21. september 2018

Freja-direktør: Københavnsk salg overrasker os

Pluss, Transaktioner / fredag 21. september 2018

Skive vil udvikle boliger på 44.000 kvm Danish Crown-grund

Bolig, Byudvikling / fredag 21. september 2018

9-10 investorer har vist interesse for nordsjællandsk konkursbyggeri

Pluss, Advokatbranchen, Entreprenører, Projektudvikling, Bolig, Byggeri / torsdag 20. september 2018

20.000 kvm erhverv bliver gjort klar til boligbyggeri

Pluss, Projektudvikling, Bolig / torsdag 20. september 2018

Kommende konferencer

Onsdag den 26. september kl. 09:00

Persondataforordningen

- erfaringer med GDPR i ejendomsbranchen

Tirsdag den 2. oktober kl. 09:00

Udvikling og investering i Høje-Taastrup og Roskilde

- vækst og muligheder i bolig og erhverv

Jobmarked

Nyeste opslag

         

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland