Estate Media –

Nyheder – Danmark

Partnerne i det nu fusionerede Rubow Arkitekter.
Partnerne i det nu fusionerede Rubow Arkitekter.

Rubow Arkitekter fusionerer med aarhusianske Regnbuen-Kontur Arkitekter

Rubow har igennem de seneste år fået flere og flere opgaver og nye muligheder i Jylland, som har skabt grundlag for ekspansion af virksomhedens aktiviteter. Med et nyt kontor i Aarhus, skabt ved en fusion med Regnbuen-Kontur Arkitekter, placerer RUBOW arkitekter sig centralt i forhold til både eksisterende og nye samarbejder. 

– Vi har gennem de seneste år vundet en del opgaver i Jylland, så det er en helt naturlig udvikling, at vi følger op på den tillid, vores bygherrer viser os ved at placere os fysisk i Aarhus, siger direktør Lars Bo Lindblad, Rubow arkitekter, der netop er fusioneret med Regnbuen Kontor Arkitekter.

Rubow er lige nu i gang med flere større projekter i hele Jylland. Langt størstedelen af de jyske projekter er skabt sammen med Regnbuen Kontur Arkitekter i et samarbejde, som fremadrettet formaliseres ved at byde virksomhedens medarbejdere ind i Rubow arkitekters organisation. I forbindelse med fusionen indtræder Lars Lisby i Rubow arkitekters direktion og vil i det daglige have ansvaret for Aarhus-afdelingens 11 nuværende medarbejdere i Rubow arkitekter Aarhus.

– Vores samarbejde har efterhånden forløbet over en del år, så vi ved, at vores kultur, faglighed og fokusområder matcher hinanden rigtigt godt – derfor er vi glade for at blive en del af Rubow arkitekter, hvor vi sammen kan skabe nye muligheder for både nuværende og kommende bygherrer, siger Lars Lisby.

Susanne Hansen, kreativ direktør i Rubow arkitekter, glæder sig også til at få en afdeling i hjembyen Aarhus.

– Det er klart, at det har særlig betydning for mig som bysbarn at kunne vende hjem og bidrage aktivt til den imponerende udvikling, ikke bare Aarhus men hele Jylland gennemgår i de her år.

Begge tegnestuer har igennem mere end 30 år sat sit arkitektoniske præg på udviklingen af det danske velfærdssamfund, og med fusionen skaber Rubow arkitekter et bredere afsæt for at udnytte stærke faglige kompetencer, primært indenfor fokusområderne almene boliger, undervisning, daginstitutioner, sundhed, pleje, kirkeligt byggeri samt landskab og byudvikling.

Med etableringen af den nye afdeling i Aarhus placerer Rubow arkitekter sig blandt Danmarks større arkitektvirksomheder med over 80 medarbejdere. Rubow arkitekter Aarhus åbner i nye lokaler i Aarhus midtby i februar 2018.

Udvidet direktion og nye partnere 

Direktion og partnerkredsen, som i dag består af direktør Lars Bo Lindblad, direktør Lars Hetland og kreativ direktør Susanne Hansen, udvides med Lars Lisby, som fremadrettet vil være partner og direktør i Rubow arkitekter Aarhus. Derudover indtræder Rikke Hinkbøl Jensen og Uffe Breinholt som partnere i Rubow arkitekter Aarhus.

I Rubow arkitekters ledelse er der tillige 4 associerede partnere: Britt Nemmøe, Helene Skytte Olesen, Stine Poulsen samt Katrine Daugaard Jørgensen, som er nyudnævnt associeret partner per januar 2018.

Kommentarer

Seneste nyt

Københavnsk kulturarvsmagasin til 167 millioner kr. står klar i Taastrup til sommer

Byggeri, København / tirsdag 16. januar 2018

Transaktionsvolumen 2017: Nyboligs opgørelse meget tæt på 100 milliarder kr.

NYHEDER DANMARK / tirsdag 16. januar 2018

2E Group sælger 230 boliger for 430 millioner kr. i Storkøbenhavn

Bolig, Transaktioner / tirsdag 16. januar 2018

Coop sælger 1. projekt med byggeretter ud af 5 til Casa Nord

NYHEDER DANMARK / tirsdag 16. januar 2018

Thylander Gruppen indvier ny fond med køb af 2 markante ejendomme

Ejendom, Investering / mandag 15. januar 2018

Finanstilsynet: Institutter tager for store risici i udviklingsområder

Byudvikling, Økonomi / tirsdag 16. januar 2018

Kommende konferencer

Torsdag den 25. januar kl. 09:00

Retail 2018

Torsdag den 1. februar kl. 12:00

Boligdagene 2018

Jobmarked

Journalist til

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland