Estate Media –

Nyheder – Danmark

Gottlieb Paludan Architects har blandt andet været arkitekter på Carlsberg Station, der har erstattet Enghave Station og dermed blevet et trafikalt knudepunkt for både ydre Vesterbro og Carlsberg Byen.
Gottlieb Paludan Architects har blandt andet været arkitekter på Carlsberg Station, der har erstattet Enghave Station og dermed blevet et trafikalt knudepunkt for både ydre Vesterbro og Carlsberg Byen. (Foto: Carlsberg Byen)

ÅF overtager Gottlieb Paludan Arkitekter

Der er godt gang i konsolideringen i arkitektbranchen. I går kunne Estate Media bringe nyheden om, at KPF har overtaget Site Arkitekter og samtidig har ÅF offentliggjort, at de overtager Gottlieb Paludan.

Kamilla Sevel

onsdag 10. januar 2018 9:46

Ingeniør- og designvirksomheden ÅF overtager ejerskabet af Gottlieb Paludan Architects, der fortsætter som selvstændig arkitektvirksomhed og får en central rolle i ÅFs styrkede fokus på arkitektur og design. ÅF har en erklæret strategi om at styrke sig markant på arkitektur- og designområdet og har set Gottlieb Paludan Architects som en ideel partner i de bestræbelser. Begge virksomheder har en lang, skandinavisk historie med fokus på udvikling af løsninger indenfor infrastruktur, mobilitet, energi og industri – og begge virksomheder har haft stor fremgang indenfor de senere år.

– Vi glæder os over at blive en del af ÅF. Det nye partnerskab ligger i tråd med vores ønske om at udvikle og styrke kerneforretningen. De senere års fremgang har styrket virksomheden og vi er klar til et stigende antal internationale opgaver. Med ÅF åbner vi et nyt kapitel med større udsyn, siger adm. direktør Kristian Hagemann, Gottlieb Paludan Architects.

ÅF er med 10.000 medarbejdere og kontorer i mere end 30 lande, en multidisciplinær og international rådgivervirksomhed, hvis netværk og kompetencer forventes at styrke Gottlieb Paludan Architects’ strategi om yderligere udvikling og ekspansion indenfor de centrale forretningsområder.

– Vi investerer i at styrke vores ydelser indenfor arkitektur og design, fordi vi vil være en ledende spiller på området – og vi gør det ved at indgå partnerskaber med de bedste. Vi startede denne rejse i 2016 og ÅF familien omfatter nu tegn_3 i Norge og sandellsandberg samt Koncept Stockholm i Sverige. Gottlieb Paludan Architects er et stærkt brand og et naturligt næste skridt i denne strategi, siger Jonas Gustavsson, CEO for ÅF.

ÅF overtager ejerskabet af Gottlieb Paludan Architects, men i øvrigt bevares virksomheden, som den er i dag. Gottlieb Paludan Architects videreføres under sit nuværende navn, og ledelsen forbliver den samme som i dag. Virksomheden bliver boende i Nordhavn, København og igangværende projekter og samarbejder forløber som hidtil.

Gottlieb Paludan Architects’ seneste prisvindende projekter omfatter bl.a. Värtaverket i Stockholm, Nørreport Station i København, Byens Bro i Odense og Holmestrand Station ved Oslo. Under opførelse er Apple Datacenter i Viborg, BIO4, Københavns nye biomassekraftværk og verdens største waste-to-energy anlæg i Shenzhen, Kina.

ÅF er en ingeniør- og designvirksomhed, som især arbejder med energi, industri og infrastruktur. ÅF er baseret i Europa og finder sine kunder og opgaver i hele verden.

Læs også Gottlieb Paludan vinder Leaf Awards

 

 

Kommentarer

Seneste nyt

Københavnsk kulturarvsmagasin til 167 millioner kr. står klar i Taastrup til sommer

Byggeri, København / tirsdag 16. januar 2018

Transaktionsvolumen 2017: Nyboligs opgørelse meget tæt på 100 milliarder kr.

NYHEDER DANMARK / tirsdag 16. januar 2018

2E Group sælger 230 boliger for 430 millioner kr. i Storkøbenhavn

Bolig, Transaktioner / tirsdag 16. januar 2018

Coop sælger 1. projekt med byggeretter ud af 5 til Casa Nord

NYHEDER DANMARK / tirsdag 16. januar 2018

Thylander Gruppen indvier ny fond med køb af 2 markante ejendomme

Ejendom, Investering / mandag 15. januar 2018

Finanstilsynet: Institutter tager for store risici i udviklingsområder

Byudvikling, Økonomi / tirsdag 16. januar 2018

Kommende konferencer

Torsdag den 25. januar kl. 09:00

Retail 2018

Torsdag den 1. februar kl. 12:00

Boligdagene 2018

Jobmarked

Journalist til

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland