Estate Media –

Nyheder – Danmark

Fra venstre: Sine Juul Praastrup, adm. direktør i KPF, Bo Jeppesen, Site, Jette Johansen, Site og direktør Bitten Munk Warmdahl, KPF.
Fra venstre: Sine Juul Praastrup, adm. direktør i KPF, Bo Jeppesen, Site, Jette Johansen, Site og direktør Bitten Munk Warmdahl, KPF.

KPF Arkitekter køber Site med 15 ansatte

KPF Arkitekter går yderligere efter vækst og styrker sin position som en af Danmarks største arkitektvirksomheder med arkitektfirmaet Site Arkitekter. Opkøbet følger i kølvandet på overtagelsen af blandt andet Formsprog og Erik Møller Arkitekter i 2015 og er en del af en strategisk satsning og videreudvikling.

Med overtagelsen af Site Arkitekter får KPF Arkitekter 15 nye ansatte, så KPF Arkitekter har nu mere end 130 medarbejdere fordelt på fire kontorer, som kan levere en bred vifte af arkitektydelser i hele landet. Firmaerne flytter sammen 1. marts.

Siden opkøbet af Erik Møller Arkitekter i 2015 har KPF Arkitekter brugt tid på at skærpe forretningen for at skabe den bedste platform for den fremtidige vækst på det københavnske marked. Nu er tiden inde til at tage næste skridt og SITE Arkitekter er det helt rigtige match.

– Vi kan se et uforløst potentiale i at se og kombinere potentialet i den eksisterende bygningsmasse med en veldefineret businesscase. Der er flere bygningsejere, der efterspørger en helhedsorienteret tilgang til deres bygningers anvendelse kombineret med indsigt i og forståelse for, hvordan bygningerne – også fremadrettet – bliver en god forretning. Site Arkitekter har en unik viden om og erfaring med dette og er tillige eksperter indenfor erhvervsbyggeri. Vi har gennem det seneste år arbejdet strategisk sammen med SITE Arkitekter, og det er tydeligt, at deres viden komplementerer vores viden og erfaring med at arbejde med den eksisterende bygningsmasse. Vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet i en endnu tættere form, siger direktør i KPF Arkitekters københavnske datterselskab Erik Møller Arkitekter, Bitten Munk Warmdahl.

Site Arkitekter blev stiftet i 2006 og beskæftiger til dagligt 15 medarbejdere. Arkitektvirksomheden er beliggende i København og har arbejdet med transformationsprojekter for eksempelvis Novo Nordisk Fonden, Aller, ATP Ejendomme og IT-virksomheden EG samt forestået bygherrerådgivning og indretning for blandt andet smykkefirmaet Pandora, Deloitte og Dansk Arkitektur Center.

Vi har igennem de seneste år oplevet en stor efterspørgsel af vores kompetencer, men også at bygherren oftere og oftere kræver en større organisation. Med KPF Arkitekter i ryggen kan vi nu favne flere store projekter og endda udvide porteføljen, da vi nu har et endnu større erfarings- og kompetencefelt at trække på”, siger Jette Lind Johansen fra SITE Arkitekter.

KPF Arkitekters københavnske datterselskab Erik Møller Arkitekter har en lang og stolt tradition inden for restaurering og renovering, men både nybyggeri og transformation er områder, som de gerne vil have mere fat i, og hvor deres restaureringskompetencer bliver en væsentlig fordel.

– Vores kunder efterspørger i stigende grad ydelser inden for både nybyggeri såvel som transformation af eksisterende byggeri. Med opkøbet af Site Arkitekter vil vi kunne levere en endnu stærkere palet af arkitektydelser i det østdanske, siger Bitten Munk Warmdahl.

Site Arkitekter flytter den 1. marts ind på KPF Arkitekters tegnestue i København på Flæsketorvet. Ejerne af Site Arkitekter vil ligeledes indtræde i partnerkredsen i KPF Arkitekter, som herefter vil bestå af 9 partnere.

– KPF har med deres tidligere opkøb af Erik Møller Arkitekter og Formsprog bevist, at de hurtigt kan integrere en organisation gnidningsfrit for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Som arkitektvirksomhed gælder det om at få de kreative synergier frem, der styrker vores kernefaglighed, så bygherren oplever, at arkitekturen er værdiskabende og resultatet er smukt. Det glæder vi os i Site Arkitekter os til at blive en del af, siger Bo Jeppesen fra SITE Arkitekter.

Med opkøbet af Site Arkitekter vil KPF Arkitekter runde 130 medarbejdere og stadfæste sin position på det danske marked med afdelinger i Viborg, Aalborg, Aarhus og København.

Læs også Direktør forlader KPF for at lede ny division hos Rambøll

 

Kommentarer

Seneste nyt

Gefion vil bygge 24.200 kvm ungdomsboliger og hotel på Amager

Byggeri, Investering, København / mandag 17. december 2018

Rambøll køber amerikansk virksomhed med 900 ansatte

Rådgivere, Virksomheder og mennesker / mandag 17. december 2018

Pensionskasse køber flerbrugerejendom i Herning til 97 millioner kr.

Pluss, Kontor, Transaktioner / mandag 17. december 2018

Ugen i Ejendom: Hertil og ikke længere

Ugen i ejendom / fredag 14. december 2018

Tre selskaber investerer over en halv milliard kr. i ny Østre Landsret

Byggeri, Investering, København / fredag 14. december 2018

Pensiondanmark dropper samarbejde med Peter Norvig og Living Homes

København / fredag 14. december 2018

Kommende konferencer

Torsdag den 17. januar kl. 12:00

Boligdagene 2019

- turbulent marked, fællesskab og nye segmenter

Torsdag den 24. januar kl. 09:00

Forstædernes liv langs fremtidens ringbane

- milliarder i spil mellem Lyngby og Ishøj

Jobmarked

Nyeste opslag

   

Medarbejder til køb, salg og leje af ejendomme

       

Asset Manager

       

Projektchef til projektudvikling

       

Erfaren projektudvikler

       

Ejendomsadministrator for Castellum

   

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland