Estate Media –

Nyheder – Danmark

Calum lukker aftaler på Aalborgs Lindholm Brygge for 400 millioner kr.

Udviklingen af nye rækkehuse og lejligheder på Lindholm Brygge i Nørresundby tager for alvor form efter, at Calum har fået underskrift på en række projekter herunder Katedralen som bliver en 10 etagers boligblok på 3.940 kvm. Investeringsselskabet Crescendo køber byggeriet, som Colliers har formidlet.

Kamilla Sevel

tirsdag 9. januar 2018 11:14

Boligsøgende, der ønsker at bo i Nørresundby, med kort cykleafstand fra Aalborg bymidte, får nu endnu flere boliger at vælge mellem. Det står klart efter, at Calum netop har lukket aftaler på 4 boligprojekter i Nørresundby for tilsammen cirka 400 mio. kr.

I begyndelsen af november solgte Calum via direktør Claus Sondrup, Colliers, højhuset Katedralen II til investeringsselskabet Crescendo. Det 10 etager høje byggeri får adresse på Lindholm Brygge 15 i Nørresundby og kommer til at rumme 40 lejligheder på 91-106 kvm. med egen altan og udsigt over Limfjorden, Lindholm Strandpark og Aalborg Midtby.

I alt bliver der tale om 3.940 kvm. Det aalborgensiske ejendomsudviklingsfirma har allerede i december måned taget første spadestik. Ifølge planen står byggeriet færdigt i december 2018. HP Byg står for byggeriet.

Lindholm Brygge 15 består af 40 lejligheder fordelt på 20 stk. 3-værelseslejligheder på 91 kvm. og 20 stk. 4-værelseslejligheder på 106 kvm.

10 etager boliger på LIndholm Brygge udviklet af Calum og solgt til Crescendo.
Visualisering af Katedralen 2 på Lindholm Brygge.

Byggeriet er opført i et gammelt industriområde, hvor blandt andet Dansk Andels Cementfabrik lå, og det er her fra navnet Rygård Park stammer, da direktøren for cementfabrikken hed Frank Rygård. Projektet Rygaard Park omfatter 70 boliger i 5 etager og er tegnet af C.F. Møller.

– Lindholm Brygge er beliggende i et gammelt industriområde, der i dag er udviklet til et levende boligområde med et godt mix af beboere i alle aldersklasser. Calum er kendt for at udbyde projekter i en høj kvalitet, og det her projekt er ingen undtagelse, så alt i alt er der tale om en solid investering, siger direktør Claus Sondrup, Colliers International Aalborg.

Lige før jul lukkede Calum også aftalerne på byggeriet på Rygaard Park. Projektet er et af de større i virksomhedens 25 år lange historier og omhandler seks blokke med 135 lejelejligheder på 72-93 kvm., i alt 11.645 kvm. Byggeriet bliver opført med teglfacader og med altaner eller terrasser til alle boliger. Køberne, der hver kommer til at eje 3 blokke, er 2 lokale investorer. Her har Colliers også været inde over halvdelen, mens Calum selv har solgt de resterende 3 stænger.

– Vi er rigtig glade for og stolte af at kunne sælge de to projekter. Nu begynder en ny fase, hvor vi skal materialisere byggerierne. Det bliver også spændende. Boligsøgende i Nørresundby og omegn får adgang til Lindholm Strandpark og udsigt ud over fjorden. Samtidig er der kun ti minutter på cykel ind til Aalborg by. Kombinationen af natur, udsigt, smuk, moderne arkitektur og bynærhed findes ikke bedre andre steder, siger adm. direktør Jakob Axel Nielsen, Calum.

Calum færdiggjorde sidste år 21 rækkehuse i samme område, som er fuldt udlejet. Desuden kan Calum yderligere opføre 26 rækkehuse i området, når Teknisk Skole er revet ned efter fraflytningen 1. marts.

– Målgruppen er nystartede familier og seniorer. I den målgrupper er der en kæmpe interesse for lyse, funktionelle kvalitetsboliger, hvilket er essensen af det, som Calum udvikler, siger Jakob Axel Nielsen.

Læs også Calum igangsætter 64 lejligheder i Køge

 

 

Kommentarer

Seneste nyt

LM Byg overtager konkursramte B. Nygaard Sørensen

NYHEDER DANMARK / tirsdag 25. februar 2020

Her er Danmarks 10 langsomste kommuner

Pluss, Byggeri / mandag 24. februar 2020

6.500 flere boliger står tomme i Danmarks største byer

Pluss, Bolig / mandag 24. februar 2020

Boligprojekt i Egedal fuldt udlejet på 2 timer

Bolig, Udlejning / mandag 24. februar 2020

Ugen i Ejendom: Opråb til ejendomsbranchen, transparens og pressen

Ugen i ejendom / lørdag 22. februar 2020

Bostad udvider både ledelse og bestyrelse

Pluss, Virksomheder og mennesker / fredag 21. februar 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 27. februar kl. 09:00

Sikring af ejendomme

- optimering og forebyggelse af brand, skybrud, terror og uforudsete hændelser

Tirsdag den 3. marts kl. 13:00

Træbyggeri

- muligheder, erfaringer, udfordringer og vidensdeling

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland