John Ankjær, Telling & Nesager.
John Ankjær, Telling & Nesager.

John Ankjær bliver ny partner i Telling & Nesager gruppen

For yderligere at styrke organisationen har Telling & Nesager, der på få år har opbygget et rådgivningshus inden for hotel og hospitality optaget John Ankjær som partner. Han skal dermed stå i spidsen for TN Asset & Property Management. Han kommer fra Nordic Hotel Consulting, hvor han har været direktør for NHC Vest og seniorkonsulent.

– John Ankjær er en anerkendt kapacitet i branchen og vil være med til at fortsætte den gunstige udvikling, vi har opnået. TN Asset & Property Management har oplevet en voldsom vækst, og vi ønsker at være en væsentlig aktør inden for ejendomsrådgivning. Med John Ankjær i spidsen bliver vi endnu stærkere på netop det, men også på drift, feasibility studies og interim management. Vi kommer herudover til at tilbyde ejendomsvurderinger mere aktivt, siger partner Michael Telling, Telling & Nesager.

John Ankjær har en solid erfaring med hoteldrift og -ledelse, finansiering og udvikling samt opgaver som konsulent. Han kommer senest fra en stilling som seniorkonsulent i NHC og er derudover ejer af Hotel Guldsmeden i Aarhus.

– At jeg er trådt ind i TN Asset & Property Management som medejer gør, at jeg kan være tættere på beslutningerne og være med til at præge udviklingen af firmaet. Det er meget spændende at være med til, ikke mindst i et område, der er præget af så høj vækst, siger han.

John Ankjær får base i Aarhus, men vil operere inden for hele Telling & Nesagers virkeområde.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder