Estate Media –

Nyheder – Danmark

Byggesocietetets nytårskur 2018.

500 var til nytårskur i Byggesocietetet – se video med formandens opfordring

Den traditionsrige nytårskur, hvor hele ejendomsbranchen får sagt Godt Nytår til hinanden løb af stablen torsdag på Tivoli Hotel. Økonomien går godt og Byggesocietetets formand Tony Christrup opfordrede til at løfte i fællesskab. Se videoen og hør særligt hvorfor, det er vigtigt

Kamilla Sevel

fredag 5. januar 2018 0:15

– Lov mig nu, at I lukker op, når vi banker på, sagde Byggesocietetets formand i sin indledning til årets nytårskur, hvor mere end 500 beslutningstagere fra bygge- og ejendomsbranchen i hele landet mødtes for at ønske hinanden Godt Nytår i en tid, hvor der for de flestes vedkommende var tale om et kort pusterum ovenpå et meget travlt 2017.

Realkredit Danmark og Byggesocietetet havde inviteret professor Costas Markides fra London til København for at give et bud på, hvordan branchen selv kan medvirke til temaet “Shaping the Future”. Forinden havde Realkredit Danmarks cheføkonom Christian Hilligsøe Heinig givet et bud på det økonomiske klima i 2018. Han opsummerede pointerne således:

– Vores bud er, at vi kommer til at se et fortsat moderat opsving med fremgang på bolig- og erhvervsmarkedet. Prisvæksten forventes dog at blive mere afdæmpet i Københavnsområdet. Vi forventer lave renter også det næste års tid, men også en stigende risiko for hurtige rentestigninger.

Byggesocietetets formand opfordrede branchen til nu at løfte i fællesskab og ikke mindst til at bakke meget konkret og bredt op om Mipim på en helt ny måde. Se hans direkte opfordring til branchen i videoen her:

Byggesocietetets nytårskur 2018

 

( Besøgt 892 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Modige greb giver bedre byer

Redaktørens blog / fredag 4. december 2020

Investor køber 4.000 kvm boliger i nyopført ejendomskompleks

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 4. december 2020

Niam køber nordsjællandsk rækkehusprojekt af FB Gruppen

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 4. december 2020

Når tech-ulven alligevel ikke kommer

Redaktørens blog / fredag 4. december 2020

Aarhus-udvikler bag 8.700 kvm stort boligprojekt ved København

Pluss, Bolig, Byggeri, Investering / fredag 4. december 2020

Trio presser på for at afskaffe mundbind i butikker – kunderne flygter

Retail / torsdag 3. december 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

VENTELISTE Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030

Torsdag den 10. december kl. 10:00

WEBINAR Udviklingen på kontormarkedet

- stigende tomgang, hjemmearbejdspladser og domicilinvesteringerEstate Podcast

Seneste nyheder