Zleep Hotels Copenhagen City

Zleep skal drive PensionDanmarks nye Skejby-hotel med 100 værelser

PensionDanmark har valgt Zleep Hotels som brand og operatør af det nye hotelprojekt i Skejby. Dermed får Skejby et økonomihotel, der tilbyder god kvalitet til en god pris. De 100 værelser indrettes med kvalitetsinteriør, mens der i lobbyen bliver lounge, receptionsbar og fitnesslokale.

Byggeriet er målsat til at opnå guld i bæredygtighedscertificering efter DGNB-standarden. Det betyder, at ejendommen skal leve op til høje krav for miljømæssig, økonomisk, teknisk og social bæredygtighed. Det giver blandt andet et lavt energiforbrug og et godt indeklima.

– Vi er meget tilfredse med at kunne føje denne hotelinvestering med en god beliggenhed i Skejby til vores portefølje af hoteller. Hotellet tæt på nærbanen og motorvejsnettet bliver det første DGNB-certificerede hotel i Aarhus med en lang lejekontrakt og et godt koncept, så vi forventer, at investeringen vil give medlemmerne et godt afkast i en lang årrække, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

PensionDanmark ejer i forvejen Comwell-hotellerne i Holte og Roskilde og er medejer af Copenhagen Marriott Hotel.

Læs også NCC sælger 9.500 kvm. hotel og erhverv under opførelse





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder