(foto: Meyer Bergman)

Newsec Datea skal administrere ejendomme for Hines

Newsec Datea indgår et nyt samarbejde med det globale ejendomsinvesteringsselskab Hines, der i sommer købte fire strøgejendomme i København.

Newsec Datea skal stå for forvaltning af de fire ejendomme i en aftale, der omfatter full-service ejendomsadministration.

– Disse aktiver viser Hines’ engagement i de nordiske markeder og bekræfter samtidig vores intentioner
om at udvide tilstedeværelsen her, så snart vi finder passende muligheder for at gøre det. Det er afgørende for den vækststrategi at arbejde sammen med en af de førende aktører på markedet, så som Newsec Datea, siger James Robson, managing director, Hines Nordics.

Hines nye portefølje i Danmark omfatter fire ejendomme på attraktive adresser i Købmagergade i København. Ejendommene indeholder en blanding af strøgbutikker, kontorer og boliger og har et samlet areal på over 3200 kvadratmeter.

– Danmark er et nyt marked for Hines, og det har været afgørende for os at finde den rigtige partner til at administrere vores nye danske ejendomme. Newsec Datea har et indgående kendskab til det lokale marked og stor erfaring med ejendomsadministration, siger James Robson.

Det er dog ikke første gang, at Hines har markeret sig i Danmark. I januar 2019 blev der sat underskrift på fem strøgejendomme i København til en værdi af 885 millioner kr., som var en investering på vegne af Tysklands største pensionskasse Bayerische Versorgnungskammer.

Hines er et privatejet globalt ejendomsinvesteringsfirma grundlagt i 1957 med kontorer i 189 byer fordelt på 20 lande. Hines administrerer ejendomme for 100 milliarder USD. Hines har for nylig gennemført transaktioner for over 8 milliarder USD på vegne af sine investeringsforvaltningskunder. Virksomheden er i øjeblikket ved at udvikle 114 ejendomme forskellige steder i verden. Historisk set har Hines udviklet, ombygget eller erhvervet flere end 1.205 ejendomme, i alt over 36 millioner kvm.

Læs også: Udenlandsk investor shopper fire ejendomme på Strøget

Læs også: RED tror på flere opkøb fra Hines i Danmark i fremtiden

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder