Niam køber 26.000 kvm ejendom i Odense for 200 millioner kr.

Niam har købt det 26.000 kvm store ejendomskompleks Nørrehus i Odense C af Danica Ejendomme. Ejendommen er beliggende mellem Thomas B. Thriges Gade, Ejlskovsgade og Lerchesgade.

Bygningen er udlejet til Tietgenskolen, Odense HF og VUC, Sanistål, Repeat Fitness m.fl.

– Vi er meget glade for at have erhvervet denne ejendom, der er udlejet til gode og solide lejere og samtidig indeholder spændende muligheder for yderligere udvikling i fremtiden, siger Kristian Krogh, landechef for Niam i Danmark.

Ejendommen er en central del af det campusområde, som er en del af udviklingen i området fra centrum og stationen mod havneområdet i Odense.

– Odense rykker for alvor i disse år og er en spændende og dynamisk by i vækst. Vi ser vores investering som en unik mulighed for at være med i udviklingen af en central del af byen, siger Kristian Krogh.

Niam var ifølge den lokale mægler ikke den eneste interesserede køber.

– Der var en række udenlandske investorer, der var interesseret i at købe ejendommen. Der var selvfølgelig også danske men ingen lokale, siger Henrik Bendix Poulsen-Svane, der ejer ejendomsmæglerfirmaet Home Erhverv i Odense, som har formidlet handlen, til Fyens Stifttidende.

– I de seneste tre år er der sket en markant stigning i interessen for Odense blandt udenlandske investorer. Mange af de udlændinge, vi talte med, ville ikke have drømt om at kigge på Odense for tre år siden, siger han.

Læs også: Niam sælger for 620 millioner kr. til ny svensk spiller på markedet





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder