Adm. direktør, partner og medstifter Stig Lintrup, Lintrup & Norgart. Foto: Muusfoto

Erhvervsmægler fylder 50

Erhvervsmægler og indehaver Stig Lintrup, Lintrup & Norgart, fylder 50 i dag den 12. december. Det lå ikke i kortene, at hans uddannelse i Sparekassen SDS og de efterfølgende knap 8 år som erhvervsassurandør hos Alm. Brand ville lede til en karriere som erhvervsmægler. Men arbejdet med mennesker og med opsøgende salg vækkede ambitionen om og lysten til at arbejde med ejendomme og virksomheder. Og efter et par ejendomsrelaterede job satte han og kollegaen Jesper Norgart i 2005 alt på et bræt. De etablerede Lintrup & Norgart.

Kontor- og butiksudlejning er blandt specialerne og har været en styrke for virksomheden, også under finanskrisen. Det har sikret, at virksomheden har præsteret sorte tal på bundlinjen alle år. Salg af ejendomme har ligeledes fyldt i bøgerne, men de senere år har Stig Lintrup lagt kræfter i at udvide virksomhedens palet, så salg af investerings- og boligejendomme fylder mere.

Inden for udlejning har især Copenhagen Towers-komplekset fyldt meget i år – først flyttede bl.a. Vestas og Novo Nordisk ind som større lejere, og så blev en del af bygningen reserveret som Danmarks officielle bud på EU’s lægemiddelagentur, fik videoros af statsministeren og var med i finalen. Men uden agenturet, står den del der var reserveret til agenturet, nu tom igen – klar til udlejning.

Kundelisten inden for både udlejning, investeringsejendomme og andre opgaver omfatter stort set alle større pensionsselskaber og ejendomsselskaber, såvel hjemlige som udenlandske.

– Vi er stadig ydmyge og taknemmelige for de opgaver, vores kunder betror os, siger Stig Lintrup, der er ambitiøs og ærekær om såvel virksomhedens etik og troværdighed. Privat er Stig Lintrup gift med Susan Hellner Lintrup, som er partner i firmaet og især håndterer større udlejninger, mens datteren Betina er ansat ved siden af sit CBS-studium, og Luisa på 13 er begyndt at hjælpe til ved større udsendelser. Fritiden tilbringer Stig Lintrup gerne på landevejscykel, på golfbaner og med familien på rejser eller i sommerhuset i Hornbæk.

Læs også Thomas Wenzell Olesen bliver direktør i Lintrup & Norgart

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje