Estate Media –

Nyheder – Danmark

Foto: Falsledkro.dk

Lars Thylander køber Falsled Kro som del af 12-mands forening

Der er ikke tale om en investering på det niveau, hvor Thylander Gruppen plejer at byde ind, men Lars Thylander har sammen med en række venner af Falsled Kro inklusiv søn af stifterne, Jacob Grønlykke, købt kroen tilbage af Løgismose Meyers. En ejendomsinvestering "con amore".

Kamilla Sevel

onsdag 6. december 2017 9:56

En 12-mands forening bestående af en række kendte profiler fra erhvervslivet – herunder ejendomsmanden Lars Thylander – har købt den kendte Falsled Kro på Sydfyn, som var Danmarks første gourmetkro. Falsled Kro blev en del af Løgismose Meyers, da Grønlykke-familien fusionerede Løgismose med Meyers som en del af et generationsskifte i familien. Brødrene Grønlykke har sammen med en lille gruppe venner af stedet nu købt Falsled Kro af Løgismose Meyers.

Vi glæder os til fortsætte driften af Falsled Kro med samme respekt for stedets historie og betydning for dansk gastronomi. Det gælder om at bevare balancen mellem tradition og fornyelse, en balance, der har præget kroen siden vores forældre satte kroen på verdenskortet i 1971, siger Jacob Grønlykke.

De nye ejere er Michael Pram Rasmussen, Thylander Holding, Sisseck Famillieinvest, Burrito (v/ Michael Ritto), Lars Nørby Johansen, Duckert Holding, Michael Laudrup Holding, Camilla Bredholt, Jesper J. Linde, Pernille & Bendt Wedell, Jørgen Skeel og Brødrene Grønlykke. Alle ejer mere end 5 procent af kapitalen.

Selskabets bestyrelse kommer til at bestå af Michael Pram Rasmussen som bliver formand, Jacob Grønlykke, Sebastian Christmas Poulsen og Lars Thylander.

Ejendommen er for gruppen vist det, man kan kalde en “trofæ-ejendom”, men vurderes til at have værditilvækstmæssigt potentiale. Investorkredsen er i øvrigt for fleres vedkommende investorer, der tidligere har investeret i ejendomme i, hvad der må formodes at være en højere prisklasse, via netop Thylander Gruppens projekter og club deals.

Lene og Sven Grønlykke købte Falsled Kro i 1971 og skabte dermed et spisested af international kaliber. Med legendariske køkkenchefer som Michel Michaud og Jean-Louis Lieffroy bag gryderne har restauranten medvirket til at løfte det gastronomiske niveau i Danmark gennem årtier. De seneste år har køkkenchef Per Hallundbæk sikret, at Falsled Kro fortsat er en omvej værd. Per Hallundbæk overlod i starten af november i år køkkenet til Kasper Hasse som vil fortsætte de stolte traditioner på Kroen. Falsled Kro er netop blevet kåret til ”Danmarks Bedste Spis & Bo” af Dansk Spiseguide.

Viceformand for bestyrelsen i Løgismose Meyers, Thomas Klitbo, tilslutter sig glæden:

– Falsled Kro er et helt særligt sted som har bidraget til at få Danmark på det gastronomiske verdenskort gennem årtier. Salget er et naturligt led i koncernens fokusering, og vi er glade for at kunne medvirke til at indfri ønsket om at fortsætte driften på familiens hænder.

Overtagelsen finder sted den 1. januar 2018 og den daglige ledelse vil fortsat blive varetaget af adm. dir. Randi Schmidt i samarbejde med køkkenchef Kasper Hasse. Kroen opgiver ikke omsætning men havde en bruttorfortjeneste i størrelsesordenen 13 millioner kr. og et underskud på godt 40.000 kr.

 

 

Kommentarer

Seneste nyt

Udviklere smider trecifret millionbeløb i nyt joint venture

Pluss, Projektudvikling, Byggeri / tirsdag 21. august 2018

NCC skal bygge liebhaverlejligheder for 373 millioner kr. for Danica

NYHEDER DANMARK / tirsdag 21. august 2018

Forslag kan sende Amager Fælled-byggeri til Tingbjerg

Byudvikling, København / tirsdag 21. august 2018

Stor interesse for KLP’s spekulative kontorbyggeri blandt branchefolk og børn

Kontor, København / tirsdag 21. august 2018

Byggeriet spilder for meget tid selvom optimeringsredskaberne er lige ved hånden

Pluss, Analyse, Byggeri / tirsdag 21. august 2018

Newsec Datea henter ny landechef hos Coor

Virksomheder og mennesker / tirsdag 21. august 2018

Kommende konferencer

Onsdag den 22. august kl. 09:00

Det nye ejendomsvurderingssystem

- og den ændrede boligbeskatning

Torsdag den 23. august kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks 3. største by

Jobmarked

Nyeste opslag

                   

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland